Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Exersare săptămânală – Miscare, energie si claritate

Programul și locația sunt cele anunțate pe Facebook
Pentru detalii: înscriere

În fiecare luni și miercuri dimineața te invit la o exersare în care antrenăm corpul, energia și mintea. Dacă vrei să faci mișcare, dar nu vrei să mergi neapărat la sală, și vrei să îți crești în același timp energia și vitalitatea, aceste grupuri sunt pentru tine.

Acest mod de lucru a apărut la cererea mai multor elevi de-ai mei. Ei înțelegeau foarte bine avantajele practicilor care provin din China, India și Tibet, dar simțeau mereu nevoia de mișcare și nu aveau răbdare să asulte explicațiile detaliate despre practică. Dorind să îi ajut să se apropie de practică, am decis să facem timp de o oră aproape numai practică, iar explicațiile să se rezume la ce ai nevoie să știi ca să practici eficient.

Practicând în aer liber ne conectăm cu pământul și cu Soarele, atât energetic cât și fizic. Beneficiile acestei conexiuni sunt foarte mari. După aceea, vom avea un antrenament distractiv și foarte eficient cu 6 etape diferite, câte 10 minute pentru fiecare:

1. O încălzire pentru corpul fizic care include și stretching
2. Exerciții pentru întărirea corpului fizic și a vitalității. Aici fiecare poate să aleagă între un antrenament scurt de fitness pentru accelerarea metabolismului sau o practică meditativă pentru energizarea centrului care guvernează vitalitatea (chakra 1)
3. Exercitii de deschidere a centrilor energetici si meridianelor cu dublu efect – vindecarea anumitor organe si glande
4. Acumularea energiei si vindecarea organelor interne – practia unor pozitii statice din Qigong, unde va voi ghida eu ca sa aveti concentrarea unui maestru si eficienta unui practicant avansat
5. Antrenamentul mintii prin miscare – echilibru, blocaje din Tai Chi
6. Antrenamentul mintii prin oprirea mintii – meditatie, contemparea peisajului, concentrarea pe un singur obiect

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail