Exersare săptămânală – Miscare, energie si claritate

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Exersare săptămânală – Miscare, energie si claritate

Următoarea întâlnire - 24 octombrie, 18:30 - 20:00

Organizez săptămânal exersări în care antrenăm corpul, energia și mintea. Dacă vrei să faci mișcare, dar nu vrei să mergi neapărat la sală, și vrei să îți crești în același timp energia și vitalitatea, aceste grupuri sunt pentru tine.

Momentan facem:

În fiecare joi de la 18:30 la 20.
În fiecare luni de la 8 dimineața la 9:30 – grupa a început deja, și dacă vreți să veniți în următoarele 2 săptămâni, e nevoie să veniți întâi la o ședință individuală sau să cunoașteți deja seria de mișcări Wuji Gong.

Practica are avea loc la clinica de Osteopatie (din zona Bd. Ion Mihalache).

În ce constau exerările

Acest mod de lucru a apărut la cererea mai multor elevi de-ai mei. Ei înțelegeau foarte bine avantajele practicilor care provin din China, India și Tibet, dar simțeau mereu nevoia de mișcare și nu aveau răbdare să asulte explicațiile detaliate despre practică. Dorind să îi ajut să se apropie de practică, am decis să facem timp de o oră aproape numai practică, iar explicațiile să se rezume la ce ai nevoie să știi ca să practici eficient.

Practicând în aer liber ne conectăm cu pământul și cu Soarele, atât energetic cât și fizic. Beneficiile acestei conexiuni sunt foarte mari. După aceea, vom avea un antrenament distractiv și foarte eficient cu 6 etape diferite, câte 10 minute pentru fiecare:

1. Exercițiile de deschiderea centrilor din Yoga și 6 exerciții din Qigong pentru sănătatea organelor interne, limfei, echilibru și nu numai
2. Poziții statice din Qigong pentru creșterea energiei și întărirea sănătății unor organe interne
3. Wuji Gong – seria de mișcări creată de fondatorul Tai Chi-ului
4. Silabele sacre ale chakrelor, care deschid, energizează și echilibrează chakrele. Ele se numesc Bija mantras și eu vă voi ghida în practica lor, voi făcându-le în gând. Vom lucra mai mult cu unul dintre ele, cum ar fi mantra AUM.
5. O tehnică specială de respirație care ne vindecă, elimină inflamațiile și nu are nicio contraindicație
6. Meditația care va dura cam jumătate de oră și uneori o vom face stând întinși

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail