Cursuri de grup si individuale in Brasov - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Cursuri de grup si individuale in Brasov

Vezi mai jos detalii despre cursuri si exersari

Vreau sa tin in curand cursuri si in Brasov. Atunci cand voi veni, ne putem intalni si pentru o sesiune individuale, daca nu va potriviti cu programul de grup. Pot organiza si exersari unde practicam impreuna mai mult decat la cursuri si va spun de fiecare data lucruri care sa va ajute sa aveti mai mult spor in practica.

Sunt mai multe cursuri pe care le am in plan, si voi decide in functie de ceea ce discut cu oamenii interesati.

Daca esti din Brasov, te rog sa iei legatura cu mine cat mai curand, fie la telefon, daca ai intrebari, fie pe mail si spune-mi:

– daca preferi in weekend sau in timpul saptamanii
– un loc potrivit pentru practica relativ accesibil pentru majoritatea oamenilor din Brasov, ferit de urs
– la ce ore ai putea participa in timpul saptamanii ca sa poti ajunge apoi la serviciu / sa poti ajunge de la serviciu in acel loc propus
– ce anume ai vrea sa inveti (daca ai mai practicat deja Qigong/Yoga) sau ce anume nu reusesti sa obtii prin practicile pe care le cunosti deja.

Propunerea mea ar fi o combinatie care, din experienta mea cu elevii, mi se pare ideala, si anume un curs fizic + un curs online

Tehnici pentru cresterea energiei si vitalitatii si seria de miscari Wuji Gong

Pentru cei interesati sa invete aceasta minunata secventa de miscari cu efecte profunde pe mai multe planuri, le voi oferi cursul online din care pot sa invete miscarile inainte sa ne vedem.

Apoi putem face un curs de 2 ore in care:
– o ora exersam Wuji Gong, va ajut sa le memorati si il si facem efectiv, ca sa ne incarcam puternic cu energie
– o ora va invat ale tehnici de Qigong pentru cresterea energiei si vitalitatii si cum sa faceti sa aveti spor in practica

Pretul va fi 330 de lei, atata cat este in mod normal doar cursul online, doar ca va include si cursul fizic de 2 ore.

De ce curs online + fizic?

Chiar daca poate o sa vin in 3 sambete consecutiv la Brasov, sau chiar mai des, e posibil sa nu retii miscarile din Wuji Gong nici macar dupa 3 cursuri daca nu exersezi cateva minute pe zi in fiecare zi dupa primul curs.

Asa, cu ajutorul cursului online, poti invata oricand, chiar daca ai facut pauza si ai uitat.

In plus, Wuji Gong este foarte puternic, si ar fi pacat sa nu il putem EXERSA efectiv impreuna, si sa va invat altceva ce poate fi invatat din prima.

Miscarile sunt foarte simple, dar ORDINEA lor si cum se leaga este ceva ce se invata mult mai usor cand TU incerci miscarile si (initial) nu reusesti sa ti le amintesti. Si apoi profesorul (sau clipul video) iti arata cum era corect.

De exemplu, tu deja esti familiar(a) cu toate cifrele de la 1 la 9. Ele nu sunt grele! Dar daca eu iti dau un numar format din 9 cifre, 874281946, degeaba eu ti-l spun de mai multe ori, pentru ca nu vei reusi sa il retii.

La fel si la o serie de miscari sau un ritual. Daca doar faci impreuna cu cineva, dureaza mult, mult mai mult, nu pentru ca ar fi dificile – ele sunt foarte usoare, dar ORDINEA LOR este ceva abstract, ceva ce nu se fixeaza (de catre creier) doar uitandu-te in exterior, ci se fixeaza incercand sa ti le amintesti, ceea ce poti face cel mai bine acasa, cu ajutorul cursului online.

Si, cand ne intalnim, doar te asiguri ca le faci bine si apoi ne bucuram impreuna de practica in sine si va invat si multe alte lucruri utile, pe langa Wuji Gong.

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail