Curs intensiv Wuji Gong (Qigong-ul Priomordial)

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Curs intensiv Wuji Gong (Qigong-ul Priomordial)

Poti invata Wuji Gong in doua sesiuni individuale de o ora si jumatate

Wuji Gong este una din cele mai puternice forme de Qigong, dar si printre cele mai usor de practicat cand esti incepator. De ce? Datorita faptului ca nu trebuie sa ai o anumita stare ca sa functioneze. Este suficient sa faci miscarile, si magia se intampla. Numit si “Qigong-ul Vidului Primordial”, Wuji Gong este seria de mișcări creată de maestrul care a creat și Tai Chi-ul. Vedeți aici mai multe detalii despre Wuji Gong.

Practica Wuji Gong presupune de obicei și o parte de meditație, în care te așezi jos sau te întinzi și îți observi corpul, lăsând energia acumulată prin mișcări să se așeze și să se integreze. Ca să poți practica meditația ușor, să nu îți zboare gândul și să nu îți vină să te oprești după numai 2-3 minute, sunt anumite trucuri care trebuiesc cunoscute. Cu metoda potrivită, devine foarte ușor să îți oprești mintea.

Pentru cei care vor să fixeze mișcările cât mai rapid, se există grupurile de exersare de luni și miercuri, de la 8 la 9, unde putem recapitula împreună.

Cursul va avea loc în Herăstrău. Locul exact îl vom discuta la telefon sau pe mail, dar ai o hartă orientativă la pagina contact. Înainte să confirmăm participarea, este necesar ca eu să am un număr de telefon de contact în caz de neprevăzut, de aceea nu am pus locul exact de întâlnire pe site. Așadar, scrie-mi la dan@neiqigong.ro dacă vrei să participi sau dacă ai întrebări.

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail