Invata Wuji Gong si participa la exersari de luni pana vineri - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Invata Wuji Gong si participa la exersari de luni pana vineri

Prima persoana care se inscrie poate alege locul si ora (citeste mai jos)

Wuji Gong este una din cele mai puternice forme de Qigong, dar si printre cele mai usor de practicat cand esti incepator. De ce? Datorita faptului ca nu trebuie sa ai o anumita stare ca sa functioneze. Este suficient sa faci miscarile, si magia se intampla. Numit si “Qigong-ul Vidului Primordial”, Wuji Gong este seria de mișcări creată de maestrul care a creat și Tai Chi-ul. Vedeți aici mai multe detalii despre Wuji Gong.

Poti invata Wuji Gong si din cursul online sau in doua sesiuni individuale de o ora si jumatate (care pot fi si online). Dar doua intalniri sunt suficiente NUMAI daca practici in fiecare zi dupa prima intalnire, macar timp de 3 zile, cate 5 minute pe zi. Cursul online are avantajul ca il poti urmari de cate ori vrei.

Daca te inscrii la cursul online pana luni, sau cel tarziu luni seara, poti participa la exersari de 30 de minute in fiecare zi, pana vineri, astfel incat nu doar sa fixezi miscarile, dar sa iti creezi si obiceiul de a practica zilnic.

Iar primele 2 persoane inscrise pot alege si parcul.
Ora trebuie sa fie convenabila pentru un numar mai mare de oameni.
Fiind frig afara, propunerea asta se potriveste celor care ies devreme de la serviciu, astfel incat sa putem exersa jumatate de ora de la 16:30 la 17.

Ca sa poti veni in fiecare zi, ar trebui ca parcul sa fie aproape de tine.

In cursul online voi vorbi si despre partea de meditatie si-ti voi spune exact ce poti face ca sa reusesti.

Practica Wuji Gong presupune de obicei și o parte de meditație, în care te așezi jos sau te întinzi și îți observi corpul, lăsând energia acumulată prin mișcări să se așeze și să se integreze. Ca să poți practica meditația ușor, să nu îți zboare gândul și să nu îți vină să te oprești după numai 2-3 minute, sunt anumite trucuri care trebuiesc cunoscute. Cu metoda potrivită, devine foarte ușor să îți oprești mintea.

Ai intrebari?

Suna-ma la nr. 0745151227 sau scrie-mi la dan@neiqigong.ro

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail