Energia pură a lunii pline - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Energia pură a lunii pline


Oferit de AstroDex

Oferit de AstroDex

Practicanţii avansaţi de Qigong şi ai altor căi iniţiatice ţin cont de stele şi de fazele lunii. Ştiu că acest subiect poate părea mai ciudat pentru cei care au luat contact cu Qigong-ul doar din prisma exerciţiilor pentru sănătate. Totuşi, aşa cum au scris şi cei de la Yijinjing.ro, este important să ţinem cont şi de lună de la un anumit moment la progresului în practică. Deborah King scria în cartea Truth Heals că plimbările sub clar de lună purifică chakra a 2-a. Lujan Matus, unul din cei mai puternici şamani care avem norocul să ne îndrume, de asemenea oferă tehnici care presupun privitul la un obiect emiţător de energie, iar pentru lună oferă chiar o tehnică specială menţionată mai jos. Dacă vreţi să infuzaţi cel de-al trelea ochi cu energie pură lunară, puteţi privi direct în lună dar numai în nopţile cu lună plină. Nu o zi înainte, nu o zi după. Atenţie, atunci când consultaţi unealta din dreapta, 99% of full nu înseamnă lună plină. Ca să vedeţi exact când pică luna plină, puteţi consulta site-ul Observatorului Astronomic aici.

Dacă vreţi să lucraţi cu luna în alte zile, o puteţi face în alt mod – conectându-vă cu ea prin intenţie. În realitate, luna este mereu “plină”, contează doar cum se vede ea din locul în care o privim, fiind luminată de Soare. Dar tocmai de aceea, dacă alegem să folosim ochii fizici, atunci contează cum se vede din locul în care privim. Dacă ne conectăm prin intenţie – nu contează. Putem să vizualizăm o lună plină şi strălucitoare rotindu-se în interiorul capului, acest lucru promovând o mai bună claritate mentală şi intuiţie. Dar în noaptea de lună plină, putem să punem şi cristalele să se încarce la lumina ei.

Aici aveţi o tehnică specială de privit în lună pe site-ul unuia din cei mai puternici profesori în lucrul cu energia din lume – Lujan Matus.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Focus
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail

0
Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
()
x