Echilibrarea chakrelor prin muzica - efectul notelor muzicale - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Echilibrarea chakrelor prin muzica – efectul notelor muzicale

Multi stiti probabil ca fiecarei chakre ii corespunde o nota muzicala, incepand cu Do pentru chakra 1 si mergand in ordine, pana la Si pentru chakra a 7-a (Sahasrara). Totusi, este oare suficient sa auzim “Do re mi fa sol la si” ca sa ne activam toate chakrele?

Un maestru la care mergeam mai demult care este si pianist, Risvan Rusu, spunea intr-o emisiune ca marele secret este sa auzim fiecare nota in 7 octave diferite. El recomanda sa folosim acele generatoare de tonuri care se gasesc pe internet, unde poti alege manual cu mouse-ul nota pe care sa o cante si sa trecem prin toate. Puteti sa incercati si voi un astfel de generator: https://www.szynalski.com/tone-generator/

Dar eu am zis ca ar fi mai frumos sa fac o piesa cu pian care canta fiecare nota, pe rand, incepand cu Do, in 7 octave, acompaniat de acorduri eterice pe aceeasi nota. Astfel, dureaza si mai putin si poti sa stai relaxat(a), fara sa mai trebuiasca sa dai click pe fiecare nota.

Va invit sa o vedeti aici, pe celalalt site al meu, holis.ro, unde am creat o serie de ambiente sonore. Piesele terapeutice vor fi in curand disponibile doar pe Patreon.

Acum, un telefon mobil nu prea are sanse sa emita frecventele foarte joase ale notelor C1, D1 etc. (sistemul american are notatia “ABC” unde Do = C, Re = D, etc. Iar ascultarea la casti nu stiu daca este suficienta pentru activarea fiecarei chakre, intrucat vibratia ar trebui sa ajunga fizic la nivelul fiecarei chakre, deci as recomanda ascultarea la boxe.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Energie

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail