Vrei sa vezi gratuit prima parte din cursul de Wuji Gong si sa ai o reducere la inscriere? - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Vrei sa vezi gratuit prima parte din cursul de Wuji Gong si sa ai o reducere la inscriere?

Ia legatura cu mine si hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici.

Imi doresc sa inteleg problemele cu care te confrunti si cum te afecteaza ele. De exemplu, poate nu dormi bine si din cauza asta nu te poti concentra la serviciu, sau poate nu ai energie si din cauza asta amani sa faci unele lucruri pentru tine cum ar fi sa incepi un hobby. Vreau sa inteleg, cu cuvintele tale, care sunt concret provocarile cu care te confrunti.

Si care sunt consecintele daca nu le rezolvi (si poate te ajuta si pe tine sa intelegi asta).

Vom avea o convorbire de 15-20 de minute la telefon sau pe Zoom in care iti voi oferi si cateva solutii practice si apoi iti voi trimite prima parte din curs. Daca alegi sa te inscrii ulterior, o vei putea face cu reducere.

Suna-ma sau scrie-mi intai ca sa stabilim cand e un moment potrivit sa avem aceasta discutie, ca sa fim amandoi intr-un loc linistit de unde ne putem auzi bine.

0745151227
dan@neiqigong.ro

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail