Dantien-ul şi Micul Circuit Ceresc - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Dantien-ul şi Micul Circuit Ceresc

Rezervorul de energie cunoscut ca Dantien-ul inferior (Xia Dantien)
Când acumulăm energia în Qigong, e important ca ea să ajungă unde trebuie ca să o putem păstra.
De obicei o acumulăm în rezervorul de energie numit Dantien.
Ei bine, nu toată lumea are Dantien-ul intact şi uneori energia se pierde de acolo ca dintr-un ciur.
În cazul în care vrei să mă întrebi acest lucru, eu nu pot să îţi fac un diagnostic prin care să îţi spun dacă ai Dantien-ul intact sau nu, dar cunosc cel puţin 3 tehnici puternice, printre care Wuji Gong, care te-ar putea ajuta în acelaşi lucru. Gândeşte-te că Wuji Gong a fost creat de un maestru în alchimia internă tocmai pentru a face progrese în această direcţie. Dacă vrei mai mult decât atât, pot vorbi cu maestra mea să vedem cum te putem ajuta.

Micul Circuit Ceresc sau Orbita Microcosmică
Dacă vrei neapărat să urmezi acest tip de practică, profesorul cu care am studiat Wuji Gong, Andrew Fretwell, predă o tehnică tradiţională de activare a acestui circuit care spune că este mult mai eficientă decât multe altele datorită faptului că ea combină energia cu sângele. Ce înseamnă acest lucru, îl poţi întreba pe el.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail