Cursuri intensive - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Cursuri intensive

Principalul lucru care poate încetini sau chiar bloca progresul unui elev este introducerea unei pauze prea lungi între prima şi a doua sesiune de Qigong (atâta timp cât nu practică şi acasă ce a învăţat, iar majoritatea elevilor majorităţii profesorilor pe care-i ştiu nu practică nimic acasă, mai ales după o singură sesiune). De aceea, cursurile intensive sunt o soluţie care asigură că fiecare pleacă acasă cu un minim necesar de informaţie pentru a putea practica eficient pe cont propriu, precum şi cu soluţii concrete, care sunt greu de găsit fără o lungă experienţă practică, pentru:
– nerăbdare
– lene
– tendinţa minţii de a devia de la practică
– tensiunea sau pulsul mărite care fac relaxarea mai grea, etc.

De ce şi pentru cine sunt necesare cursurile intensive?
Unii oameni, pentru că sunt obişnuiţi cu cursurile săptămânale în care se exersează deseori acelaşi lucru (ceea ce e foarte bine), sunt total împotriva cursurilor de weekend, considerându-le ineficiente, dar ei nu ştiu că sunt şi mulţi oameni care, spre deosebire de ei, nu sunt dispuşi sau nu pot să ajungă în fiecare săptămână la un curs, au copii mici, stau departe, au un program care nu este constant la serviciu, etc. La mine, pentru cine vrea să vină săptămânal, grupurile de exersare sunt gratuite – în schimb, cursurile intensive sunt pentru cine nu vrea sau nu poate să vină săptămânal.

Un alt argument important este faptul că anumite lucruri nu pot fi învăţate într-o singură sesiune de 2 ore, dar pot fi învăţate în 3 sau 4 ore şi practicate apoi toată viaţa, cum ar fi Wuji Gong.

Cursuri intensive

Majoritatea au durata de 4 ore, de obicei în weekend şi sunt 60% practice.
În 40% din timp voi preda, adică voi transmite din experienţa practică tehnici şi principii concrete care pot fi aplicate imediat după ce sunt înţelese corect. De asemenea, voi răspunde la cât mai multe întrebări despre subiectul cursului şi la una-două întrebări ale fiecăruia care nu ţin de subiectul cursului, despre vindecare, disciplină sau oricine altceva.

Curs intensiv şi 5 zile de practică Wuji Gong
Unii elevi de-ai mei au învăţat Wuji Gong în doar jumătate de oră. Dar: eu organizez periodic grupuri de practică Wuji Gong, Qigong şi meditaţie în fiecare zi de luni până vineri între 8 şi 9 dimineaţa.
Când se adună suficiente persoane noi care vor să înveţe forma Wuji Gong, atunci în loc de practică vom avea curs între 7:30 şi 9:30 (de luni până vineri). Dacă sunt doar 1-2 persoane care doresc, atunci:
– între 7:30 şi 8 voi lucra individual cu prima persoană
– între 8 şi 9 va fi grup de practică deschis pentru toţi elevii mei
– între 9 şi 9:30 voi lucra individual cu a doua persoană care vrea să înveţe.

Curs şi iniţieri Reiki Usui
În România, Reiki este o practică mult mai cunoscută decât Qigong, folosită şi predată de cei mai mulţi terapeuţi pe care-i ştiu. Reiki oferă un model foarte util pentru a înţelege toate implicaţiile lucrului cu energia (de exemplu, faptul că poţi să-i ajuţi şi pe alţii, faptul că o poţi trimite la distanţă, faptul că poţi curăţa o cameră sau alimentele). Mai multe aici.

Alte cursuri intensive pe care le organizez la cerere:

> Curs intensiv despre (auto)vindecare
Aici predau ce am învăţat studiind 9 ani cu 5 maeştri terapeuţi care mi-au arătat pe ce să pun accentul şi care metodă şi atitudine este superioară celorlalte atunci când vrei să obţii rezultate în corpul fizic. Ştiai de exemplu că poţi practica o tehnică şi să te simţi foarte bine, dar totuşi corpul fizic să nu răspundă la ceea ce ai făcut? Ştiai că un om care vrea să se vindece de o boală gravă, dacă practică într-o zi o tehnică de vizalizare, a doua zi o tehnică de respiraţie, a treia zi Reiki şi aşa mai departe, nu se va vindeca? Multe lucruri legate de practică nu sunt intuitive, adică majoritatea oamenilor în mod “intuitiv” aleg întotdeauna varianta greşită, adică ineficientă. Eu vreau să vă arăt şi să vă ajut să aprofundaţi în mod temeinic variantele care sunt eficiente, înţelegând de ce funcţionează şi când, cum, cât şi în ce ordine să le aplicaţi pentru voi şi pentru cei dragi.

> Curs intensiv – disciplina şi cauzele ei
Un curs despre disciplină, răbdare şi plăcerea de a practica. Disciplina este unul dintre cele mai misterioase subiecte, abordat în 99% din cazuri total greşit atunci când nu se cunosc cauzele reale care ajută un practicant să fie disciplinat. Disciplna abordată corect apare de la sine, fără efort.

Îndrum cu bucurie pe oricine se străduieşte să cultive disciplina, răbdarea şi plăcerea de a practica fie că vine sau nu la un curs de-al meu. Poate să mă sune sau să îmi scrie oricând.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail