Curs despre creșterea energiei la Brașov

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Curs despre creșterea energiei la Brașov

Duminica, 9 iulie revin la Brașov să țin un curs de Qigong. Cursul va fi de la 10:30 la Pietrele lui Solomon, unde se ajunge foarte usor cu autobuzul 50.

Pentru cine nu a fost la Pietrele lui Solomon (sau poate s-a mutat de curand in Brasov), este o zona superba pe care eu am descoperit-o prima data sambata trecuta si mi-a placut foarte mult, cu izvor, paduri, stanci inalte pe care poti sa te cateri. Nu vom face acolo sus unde eram eu in poza, ci putin mai jos.

Cursul va fi cu accent pe cresterea energiei vitale, adica vom practica tehnici de crestere a energiei prin mai multe modaliati (pozitii statice, respiratie, intentie, meditatie) si vom vorbi despre cum sa avem spor si ce ne poate impiedica sa reusim.

Vom face, de exemplu, doar ca incalzire, 15 exercitii care deschid meridianele, misca limfa sau stimuleaza anumite puncte si ne pregatesc pentru a avea o practica eficienta.

Dar vom practica si alte tehnici de echilibrare cum ar fi Surasul Interior, in care lucram cu organele interne, tehnici care pun in miscare energia, ne ajua sa respiram mai bine sau stimuleaza anumite puncte, etc.

Vor fi doua sesiuni cu o scurta pauza intre.

In prima, de la 10:30 la 12, voi explica tehnicile, vom practica si vom medita folosind o tehnica in care folosim privirea defocalizata.

In sesiunea a doua, de o ora, cine doreste poate sa ramana ca sa vorbim despre cum poti obtine rezultate cat mai bune in practica si ce te poate ajuta in acest sens, precum si ce te poate ajuta daca NU practici. O sa incerc sa va impartasesc foarte mult din ce am invatat in peste 12 ani de studiu cu unii din cei mai puternici terapeuti si medici. Indiferent cat apucam sa acoperim in aceasta ora, aceste informatii pot fi aprofundate si din materialele scrise pe site-ul meu cat si de pe un grup dedicat de Telegram pe care l-am creat. Scopul acestei discutii este transmiterea acestor informatii si live, astfel incat acest lucru sa mareasca, poate, sansele ca fiecare sale si aplice!

Pretul pentru prima sesiune va fi 150 de lei, iar a doua va fi pe baza de donatie.

Daca vrei sa vii, suna-ma la numarul de la Contact sau scrie-mi la dan@neiqigong.ro. Inainte sa stabilim locatia e nevoie sa imi lasi si numarul de telefon ca sa te pot anunta in cazul in care intervine ceva.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail