Conectarea cu Pământul şi Cerul (Soarele, Centrul Galaxiei, Sursa) - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Conectarea cu Pământul şi Cerul (Soarele, Centrul Galaxiei, Sursa)

Esenţa Qigong-ului este conectarea cu Pământul şi cu Cerul (Soarele şi nu numai) şi fuzionarea energiilor lor în interiorul fiinţei umane. Orice tehnică de Qigong are acest lucru ca scop. Orice tehnică ce are un alt scop se face numai pentru un timp, când avem nevoie să atingem un anumit rezultat. Practica zilnică însă are întotdeauna ca scop conectarea cu Pământul şi Cerul şi ca energia lor să curgă cât mai firesc şi mai natural prin sistemul de meridiane şi prin corp. De fapt, dacă aceste energii ar putea să curgă libere prin noi (nu am avea blocaje), nici nu ar mai fi nevoie să facem Qigong (sau mai bine zis, am face Qigong în fiecare secundă fără a trebui să ne punem într-o poziţie anume).

Cum ne conectăm cu Pământul şi cu Cerul?

Aici aveţi câteva metode fizice, dar şi energetice prin care putem realiza această conexiune.

Conectarea cu Pământul
Pământul este o fiinţă fie. Planeta Pământ este vie datorită spiritului Pământului, Geea sau Gaia. Dacă suntem în armonie cu ea şi ne ridicăm vibraţia pentru a fi pe un nivel vibraţional apropiat, Geea ne recunoaşte şi ne ajută. Pentru a ne conecta cu ea, putem să atingem fizic solul sau pietrele, putem merge desculţi sau putem pune palmele pe pământ.

Există şi câteva metode energetice, de exemplu anumite poziţii de Qigong ne conectează automat cu pământul şi cerul. Conexiunea se realizează atât prin poziţia în sine, cât şi prin faptul că orice exerciţiu are “imprimată” în el o anumită intenţie, care ne este transmisă în momentul în care un profesor ne arată acea tehnică faţă în faţă şi o execută împreună cu noi. De asemenea, putem să ne conectăm şi prin intenţie cu pământul, în timp ce facem o astfel de tehnică.

Chiar şi fără a face nimic fizic, ne putem conecta cu Pământul prin intenţie indiferent unde suntem, chiar şi într-un avion sau la etajul 34 al unui zgârienor.

Aici aveţi un articol de pe Yijinjing.ro despre Cer, Pământ şi o poziţie de bază de Qigong
Deşi vă recomand desigur să încercaţi, atenţie că în general, tehnicile de Qigong trebuie să fie învăţate de la cineva care le stăpâneşte ca să funcţioneze la adevăratul lor potenţial. Cu alte cuvinte, încercaţi, dar dacă vreţi să vă iasă mai bine, mergeţi să învăţaţi de la un profesor. Şi aveţi mare grijă la coloană, să fie perfect dreaptă şi verticală.

Conectarea cu Cerul
Pentru a ne conecta cu Cerul, putem începe cu Soarele.
Mai multe în curând.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Fizic
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail

0
Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
()
x