Colagenul - plasa care tine organismul la un loc - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Colagenul – plasa care tine organismul la un loc

Colagenul este ca o plasa care sustine intregul organism. El este responsabil pentru aspectul neted al pielii si se gaseste de asemenea in articulatii si chiar in dinti! Asadar, este un nutrient important si odata cu varsta, cantitatea de colagen din organism scade. De aceea, suplimentarea cu colagen poate fi unul din cele mai importante aspecte legate de sanatate. Doctorul meu naturopat recomanda de asemenea colagenul, deci nu este doar un mit sau o “moda”.

Unele surse spun ca deficitul de colagen incepe in jurul varstei de 30 de ani, iar pe la 40 de ani, organismul pierde in jur de 20% din colagenul sau, iar la 50 de ani, 50%.

E bine sa stii ca si vitamina C ajuta corpul sa sintetizeze in mod natural colagen.

Exista si alimente bogate in colagen, fie ca esti vegan(a) sau nu.

Daca vrei sa il iei ca si supliment, iti pot recomanda o varianta de calitate de la Coral Club care este atat intr-o forma foarte biodisponibila, dar si facuta asa fel incat sa fie mai placut la gust (unii oameni putand sa suporte cu greu colagenul, la gust). Dar nu uita sa te inscrii in prealabil folosind link-ul acesta ca sa ai o reducere si sa poti de asemenea sa iti reduci costurile, recomandand si altora, daca vrei.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Fizic

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail