Precizari despre programul "Cheile Discipline" - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Precizari despre programul “Cheile Discipline”

Cum spuneam in pagina de prezentare a etapelor programului, totul incepe cu o discutie gratuita de pana in 30 de minute in care vorbim despre provocarile tale, ma asigur ca ai inteles ce vom face in program si ca ti se potriveste si, daca vrei, continuam cu partea de coaching in care sa stabilim cat mai exact ce iti propui sa practici in prima faza.

Apoi primesti acces la o pagina dedicata pe site-ul meu unde gasesti:
– toti pasii programului care au ajutat multi oameni sa-si atinga obiectivul aproape fara ajutor
– exercitii din care poti sa alegi (daca vrei sa mai adaugi la rutina ta de practica)
– cateva clipuri video in care te invat anumite tehnici
– unele tehnici sunt explicate in scris
– ce poti sa faci ca sa depasesti provocarile pe care le intampini (de exemplu, faptul ca nu iti vine sa faci)
– vei avea inclusiv acces la prima parte din cursul meu online cu pozitiile statice din Qigong pentru acumularea energiei, unde inveti o pozitie foarte puternica prin care iti poti creste foarte mult energia.

Dar toata comunicarea dintre noi se va desfasura in cadrul unui grup de Facebook.

Orice intrebare ai, primesti raspuns de la mine personal in maxim 24 de ore, uneori de mai multe ori pe zi.

Voi fi prezent in grup de 2 sau 3 ori pe zi – poate chiar mai des.

Discutiile nu vor fi ca la telefon, in sensul ca tu pui o intrere telegrafica, eu iti raspund cu o intrebare de clarificare, tu iar scrii un rand etc.

Este important sa dai cat mai multe detalii despre provocarea ta ca sa pot sa iti raspund. Uneori e posibil chiar sa fac un video in grup sau o inregistrare audio sa iti raspund, daca este cazul.

Daca eu iti pun 3 intrebari de clarificare, este important sa imi raspunzi la toate intrebarile din prima si nu doar la una dintre ele, daca vrei sa te pot ajuta eficient data urmatoare cand intru pe grup ca sa va raspund fiecaruia.

De asemenea, daca tu scrii ceva si eu iti pun o intrebare de clarificare, dar tu nu mai intri pe grup decat a doua zi seara, atunci deja va trece o zi fara ca noi sa putem lamuri nici macar o singura intrebare de-a ta, de aceea ar fi bine sa intri pe grup ca sa putem discuta eficient.

De asemenea, NU imi lasa intrebari audio sau video intrucat dureaza mai mult sa le ascult si nu pot sa le ascult daca sunt pe strada si este galagie.

MENTIUNEAI: ATENTIE! Acesta NU este un curs!

Este un program de COACHING INDIVIDUAL cu FIECARE participant in parte, dar care are:
– o parte inregistrata, pe care o pot impartasi cu toti in acelasi timp
– in afara de sedinta initiala de coaching, discutiile individuale au loc intr-un grup astfel incat toata lumea sa beneficieze de pe urma lor
– ceilalti participanti pot veni si ei cu completari sau exemple personale care sa te ajute si pe tine
– nu uita ca, daca alegi sa continui si cu etapa a 2-a, primesti inca o sedinta individuala de coaching la telefon, de 30 de minute.

De ce insist foarte mult sa sa intelegi ca NU este un curs?

Pentru ca altfel nu veti profita la maximum de experienta.

Intr-un curs, astepti ca celalalt sa vina si sa iti predea.

Aici, eu sunt cel care astept ca tu sa vii cu provocarile si obstacolele tale, ca sa pot sa te ajut PERSONALIZAT.

Si daca tu nu scrii pe grup ce obstacole intampini, cele 3 saptamani vor trece foarte repede!

Eu iti stau la dispozitie in fiecare zi, chiar si de mai multe ori pe zi, ca sa te ajut daca e nevoie cu raspunsuri scrise sau poate chiar audio sau video.

Orice obstacol intampini, este immportant sa intri pe grup si sa scrii.

DE EXEMPLU:

“Uite, Dan, am incercat sa practic ce mi-am propus, dar nu am resusit sa ma concentrez / am amanat pana in ultimul moment si apoi n-am mai avut timp / etc. Orice problema, oricat de mica, e important sa o discutam. Daca astepti sa o rezolvi singur(a), trec zilele si nu mai apuci sa ma intrebi pana se termina programul.”

SAU:

“Uite, am incercat sa meditez, dar simt ca imi bate inima prea tare si pana ma linistesc, dureaza prea mult.”

Orice intrebare ai e important sa o discutam si sa nu incerci sa o rezolvi singur(a) daca vrei sa beneficiezi la maximum de program. Asta daca nu cumva reusesti sa o rezolvi singur(a) chiar in aceeasi zi.

MENTIUNEA II: VOR EXISTA MAI MULTE AJUTOARE:

Te rog sa citesti cu atentie pentru ca in asta consta programul!

1. Procesul pe care il vom urma in sine

Simpla alegere inteligenta a exercitiilor (despre care vom vorbi si in sedinta noastra initiala de coaching care este individuala) te poate face sa iti atingi obiectivul fara alt ajutor din partea mea sau a celorlalti participanti.

Procesul este testat.

A functionat foarte bine pentru toti cei care s-au implicat

Este in acord cu principiile explicate de neurologi si oameni de stiinta care se ocupa de vindecarea dependentelor. Sau care studiaza efectul dopaminei si al diferitilor neutrotransmitatori.

2. Sustinere energetica si spirituala din partea mea – voi practica ceva deosebit de puternic pentru indepartarea obstacolelor pentru participantii care pana la finalul primei saptamani si-au stabilit ‘ritualul’ de 7 minute de pratica.

3. Sustinerea din partea grupului

4. Responsabilitate sau “accountability” – fiecare o sa posteze in fiecare zi in grup daca a practicat sau ce l-a oprit sa practice si ce crede ca l-ar putea ajuta a doua zi sa ii fie mai usor.

5. Jurnalul facut intr-un anumit fel – jurnalul este o unealta puternica a unui mag sau a unui alchimist, daca urmeaza anumite reguli. Acest tip de jurnal este o unealta magica de tranformare dintr-un motiv foarte important, despre care vom discuta in grup.

6. Piese speciale care insotesc practica, facute de mine, care sa se potriveasca perfect unui anumit ‘ritual’, care te ajuta sa mentii ritmul respiratiei timp de 5 minute dupa care te ajuta sa stii cand au trecut minutele, sau iti dau o stare buna atunci cand faci o vizualizare. Este posibil sa creez pentru fiecare o piesa personalizata, care sa acompanieze practica aleasa de el sau ea.

7. Nu in ultimul rand, se vor invata o serie de practici importante in prima saptamana cand fiecare isi alege ce sa practice.

MENTIUNEA III: Sunt 3 moduri in care poti gasi solutii la provocarile tale:

1. Iti dau eu solutii si trucuri la care poate nu te-ai gandi nici in 10 ani de practica, nici daca TU ai fi instructor sau instructoare de Qigong sau Yoga.
2. Iti pun intrebari care sa te ajute sa gasesti chiar tu solutia cea mai potrivita pentru tine (sau solutia care sa iti convina si sa simti tu ca o poti aplica)
3. Poti gasi solutii si singur(a) tinand un jurmal intr-un mod anume.

Faptul ca procesul nostru de coaching se intinde pe 3 saptamani, in loc sa dureze doar 50 de minute sau mai putin, este un avantaj tocmai din acest motiv: tu poti sa TESTEZI solutiile pe care le alegi si sa vezi daca functioneaza, in practica.

Intr-o sedinta de coaching obisnuita care dureaza 40-50 de minute si costa 300 de lei, este posibil ca tu sa gasesti o solutie care simti ca este ideala pentru tine, dar apoi sa nu functioneze in practica.

Si o astfel de sedinta de coaching care costa mult si din care uneori e posibil sa nu te alegi cu nimic nu este decat cu 10-20 de minute mai lunga decat sedinta individuala de care ai parte si in acest program, chiar daca alegi sa participi doar la prima etapa, unde lucram 9 zile impreuna.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail