Cum să eviți agresiunile, certurile și pierderile de bani folosind remediul cu sare din Feng Shui - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Cum să eviți agresiunile, certurile și pierderile de bani folosind remediul cu sare din Feng Shui

Dacă vrei să eviți să ai parte de agresiuni pe stradă, de certuri în familie sau la job și să eviți pierderile de bani, este important să “tratezi” steaua 7 din Feng Shui.

Acest articol este scris pentru cei deja familiarizați cu teoria stelelor zburătoare. Dacă vrei să înveți bazele îți recomand să urmărești pagina Astrologie Chineză BaZi pentru antreprenori pe Facebook sau să mă contactezi personal.

Steaua 7 este în primul rând o stea a certurilor, dar ea poate aduce și pierderi de bani, asemenea stelei 5. Steaua 5 aduce pierderi de bani ca urmare a unor probleme care apar brusc sau care vin din exterior, nu pentru că le generezi tu făcând anumite greșeli sau în alt fel. Dar și steaua 7 poate aduce pierderi de bani.

În primul rând, e bine să știi când este activă steaua 7.

Dacă vei căuta “may flying stars” vei găsi stelele lunare ale lunii mai (sau ale lunii în curs),valabile pentru orice casă. În aceste scheme pe care le găsești, steaua scrisă mai mic este cea lunară, iar cea scrisă mai mare este cea lunară.

E important să le tratezi pe amândouă prin remediul cu sare descris mai jos, dacă ele sunt active. Dar ele vor fi active dacă:
– în exteriorul clădirii, pe direcția lor, este o stradă circulată
– ai un geam în zona respectivă al casei sau o ușă
– există alt tip de activitate în exteriorul clădirii care face ca zona să devină activă.

Dacă vei face configurația casei tale, atunci e bine să tratezi stelele natale ale casei care se află la fațadă (acolo unde consideri tu că este fațada) și la ușa de la intrare în apartament, precum și orice stea 7 care apare în dreapta (steaua Yang) și este într-o zonă activă (cum am eplicat mai sus).

Dar e important să știi că, dacă ai la fațadă o configurație de tipul 7 5, chiar dacă steaua 7 este Yin, trebuie să o tratezi și pe ea. În cazul fațadei, chiar să steaua Yin 7 trebuie să fie tratată. Acest lucru se poate aplica nu doar pentru sectorul casei pe care tu îl consideri fațada, să zicem Nordul, ci și pentru toate sectoarele care sunt de-a lungul fațadei.

Cum se face remediul pentru steaua 7

Poți folosi un borcan standard de 800g sau de care consideri, dar ai grijă să nu fie mult prea mic pentru spațiul respectiv. Adică pentru o cameră de 16mp. eu nu aș folosi un borcan de 300g. Apoi pune cam o treime sare și restul apă, dar înainte de a pune apa poți pune și 6 monede chinezești, de tipul care au o gaură în mijloc și care sunt făcute dintr-un aliaj de cupru. Dacă nu găsești sau nu poți confirma că ele sunt din cupru, poți folosi șaibe de cupru în schimb. Poți pune monedele în formă de hexagon.

Unde se pune

Ea se pune în principiu lângă geam undeva în sectorul afectat. Nu este o problemă dacă ea este pe jos și nu este foarte vizibilă, mai ales că nu este un obiect foarte frumos. Dar nu trebuie ca borcanul să fie acoperit, altfel nu funcționează la fel de bine sau poate chiar deloc!

La ce trebuie să ai grijă

E important să nu lași să se evapore toată apa

Dacă un copil care se joacă vine și întoarce monedele sau varsă apa, pot apărea certuri în viața ta în acea perioadă.

Pe măsură ce se evaporă apa, poți să vii și să torni mai multă apă, fără să alegi o dată specială ca să faci asta.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Metafizica Chineză
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail

0
Ai intrebari sau curiozitati? Scrie in comentarii!x
()
x