Curăţarea centrului inimii - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Curăţarea centrului inimii

Anunţ la pagina Cursuri când ţin nou seminar pe această temă. Sau putem lucra individual.

În Qigong se vorbeşte deseori de curăţarea centrului inimii atunci când vrem să ne eliberăm de emoţii şi gânduri negative sau când nu ne putem concentra în practică. Se spune că de fiecare dată când ni se întâmplă ceva care ne afectează emoţional, o serie de “semnale” negative rămân în interiorul nostru şi de asemenea, noi putem trimite semnale negative către ceilalţi. Aceste semnale ne împiedică să ne liniştim şi ne influenţează alegerile.

Uneori putem fi conştienţi că acest lucru se întâmplă şi totuşi să nu putem schimba anumite obiceiuri sau comportamente auto-distructive sau agresive.

Curăţarea centrului inimii este cea mai uşoară, simplă şi elegantă soluţie, şi uneori singura soluţie care funcţionează în astfel de cazuri.

Acest curs este foarte util mai ales celor care nu au mai abordat această problemă a curăţării centrului inimii înainte. Pentru cei care au deja experienţă, ceea ce predau are legătură cu modul în care se curăţă centrul inimii în alte sisteme, cum ar fi Reiki sau All-Love / Seichim. Eu sunt de asemenea profesor Reiki, Karuna şi Seichim, dar anumite lucruri le-am înţeles mai bine doar când am studiat Qigong şi simt nevoia să ţin acest curs. Pentru cineva care deja lucrează cu o altă tehnică (poate fi vorba de mantre, Rugăciunea Inimii, Reiki, All-Love) nu ştiu dacă va fi ceva foarte nou, însă poate fi o bună ocazie de a vă împrospăta motivaţia de a practica.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Emoţii, Energie

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail