Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Curăţarea centrului inimii

Anunţ la pagina Cursuri când ţin nou seminar pe această temă. Sau putem lucra individual.

În Qigong se vorbeşte deseori de curăţarea centrului inimii atunci când vrem să ne eliberăm de emoţii şi gânduri negative sau când nu ne putem concentra în practică. Se spune că de fiecare dată când ni se întâmplă ceva care ne afectează emoţional, o serie de “semnale” negative rămân în interiorul nostru şi de asemenea, noi putem trimite semnale negative către ceilalţi. Aceste semnale ne împiedică să ne liniştim şi ne influenţează alegerile.

Uneori putem fi conştienţi că acest lucru se întâmplă şi totuşi să nu putem schimba anumite obiceiuri sau comportamente auto-distructive sau agresive.

Curăţarea centrului inimii este cea mai uşoară, simplă şi elegantă soluţie, şi uneori singura soluţie care funcţionează în astfel de cazuri.

Acest curs este foarte util mai ales celor care nu au mai abordat această problemă a curăţării centrului inimii înainte. Pentru cei care au deja experienţă, ceea ce predau are legătură cu modul în care se curăţă centrul inimii în alte sisteme, cum ar fi Reiki sau All-Love / Seichim. Eu sunt de asemenea profesor Reiki, Karuna şi Seichim, dar anumite lucruri le-am înţeles mai bine doar când am studiat Qigong şi simt nevoia să ţin acest curs. Pentru cineva care deja lucrează cu o altă tehnică (poate fi vorba de mantre, Rugăciunea Inimii, Reiki, All-Love) nu ştiu dacă va fi ceva foarte nou, însă poate fi o bună ocazie de a vă împrospăta motivaţia de a practica.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Emoţii, Energie

Află noutățile

Poți primi articolele noi prin e-mail - afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Subiecte

Recomandări:

Primește noutățile prin e-mail