BURSE pentru cei care fac schimbări benefice în viaţă

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

BURSE pentru cei care fac schimbări benefice în viaţă

Cea mai mare problemă a omului care vrea să progreseze în practică (putere, stare de linşte, capacitatea de a-i ajuta pe ceilalţi etc.) este că se leneveşte sau se opreşte din practică şi nici măcar el nu-şi dă seama ce se întâmplă, de ce nu practică, de ce nu este perseverent, de ce lucrurile nu merg aşa cum şi-a imaginat că vor merge.

Înainte, oamenii treceau prin mari dificultăţi şi teste ca să afle ce tehnici ar trebui să practice.
Când aflau, nu era unul care să nu aplice.
Astăzi, poţi să afli ce tehnici să practici gratis de pe sute de site-uri şi din cărţi.
Dar nu există unul – unul care să aplice, sau cam aşa.

Am decis să vă ofer un motiv în plus ca să SPARGEŢI această barieră.

Ofer reducere 50% la o sesiune individuală sau la 4 sesiuni de grup din a doua lună celor care fac câteva schimbă benefice în viaţă. Aceste lucruri le voi discuta separat cu fiecare elev şi-i voi oferi recomandări personalizate, dar ca idee generală câştigătorii vor fi cei care reuşesc următoarele lucruri:

– să se culce la ora 22 de 2 ori la rând în a 4-a săptămână de studiu cu mine
– să practice Wuji Gong 15 minute pe zi timp de 7 zile la rând
– să reuşească să înveţe mişcările din Wuji Gong şi ordinea lor într-o lună
În mod normal, Wuji Gong ar trebui învăţat în 2 zile, dar cei care nu practică acasă nu reuşesc uneori nici în mai multe săptămâni. Este o dovadă de respect pentru propriul timp ca persoana să practice măcar 2 minute acasă, ca să nu se piardă ceea ce a învăţat la curs. Totuşi, pentru a obţine efecte maxime (te încarci cu energie atât de mult încât simţi că ai dormit un somn odihnitor), este nevoie de măcar 9-10 minute. Toată forma Wuji Gong durează cam 15 minute şi pentru a câştiga premiul trebuie să practici 7 zile la rând întreaga serie de mişcări.

În plus, vom stabili de comun acord:
– ceva legat de îmbunătăţirea nutriţiei
– vor avea de făcut o afirmaţie seara înainte de culcare într-un mod corect şi eficient

După cum reiese de aici, numai cine studiază o lună poate să candideze pentru bursă.
De asemenea, dacă vor câştiga mai multe persoane, s-ar putea să nu am timp să ofer atâtea sesiuni individuale, caz în care voi oferi altceva acelei persoane, sau vom face o sesiune normală dar în care voi preda acelei persoane câteva lucuri deosebite, care nu pot fi oferite şi nu pot fi primite în circumstanţe normale, pe care le voi oferi ca premiu. Totuşi, cu toate că cerinţele sunt foarte mici şi persoana trebuie să facă ceva pentru ea însăşi, nu pentru mine, sincer nu cred că o să câştige nimeni. Spun asta pentru că am văzut din experienţa de la celelalte cursuri, ale tuturor profesorilor mei, că în general oamenii nu practică. Totuşi, cei care vor face aceste schimbări benefice în viaţa lor, vor avea de câştigat în primul rând făcându-le, chiar şi fără cadoul primit ulterior de la mine.

Profesorii mei aveau o vorbă: dacă faci progrese în transformarea interioară, fie că te ajuţi pe tine însuţi sau că îi ajuţi pe alţii, eşti răsplătit oricum. Nu trebuie neapărat să ajuţi o altă persoană, poţi să te ajuţi pe tine însuţi. Dacă tu te schimbi, dacă tu progresezi, dacă tu înveţi, atunci Divinitatea învaţă prin tine. Chiar dacă tu lucrezi pentru a te dezvolta tu însuţi, de fapt tu lucrezi pentru Dumnezeu, pentru că nu ai pentru cine altcineva să lucrezi. De aceea mulţi profesori şi terapeuţi sunt dispuşi să predea şi să facă terapie gratis cu persoanele care chiar munceşc. Dacă vrei să înveţi şi să te transformi, eşti răsplătit de către Cer, atât direct, cât şi prin alţi oameni, eşti susţinut şi ai noroc.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Inspiraţie şi spirit

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte

Recomandări:

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail