BURSE pentru cei care fac schimbări benefice în viaţă - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

BURSE pentru cei care fac schimbări benefice în viaţă

Cea mai mare problemă a omului care vrea să progreseze în practică (putere, stare de linşte, capacitatea de a-i ajuta pe ceilalţi etc.) este că se leneveşte sau se opreşte din practică şi nici măcar el nu-şi dă seama ce se întâmplă, de ce nu practică, de ce nu este perseverent, de ce lucrurile nu merg aşa cum şi-a imaginat că vor merge.

Un maestru de Qigong la care mergeam odata spunea ceva de genul:
“Înainte, oamenii treceau prin mari dificultăţi şi teste ca să afle ce tehnici ar trebui să practice. Dar când aflau, nu era unul care să nu aplice.”

Astazi, la multe cursuri de aproape invers – majoritatea nu aplica.

Am decis să vă ofer un motiv în plus ca să depasiti dificultatile de a aplica ce invatati.

Ofer reducere 50% la o sesiune individuală in luna mai 2022 (una în fiecare săptămână) celor care fac câteva schimbări benefice în viaţă. Aceste lucruri le voi discuta separat cu fiecare elev şi-i voi oferi recomandări personalizate, dar ca idee generală câştigătorii vor fi cei care reuşesc următoarele lucruri:

– să se culce la ora 22 de 2 ori la rând în a 4-a săptămână de studiu cu mine
– să țină postul de 16 ore doar cu apă (de la ora 22 până la ora 14, de exemplu) de 2 ori în 2 săptămâni
– să practice Wuji Gong o data pe zi timp de 7 zile la rând
– să reuşească să înveţe mişcările din Wuji Gong în 4 zile din cursul online

În mod normal, Wuji Gong ar trebui învăţat în 2 zile, dar cei care nu practică acasă nu reuşesc uneori nici în mai multe săptămâni.

În plus, vom stabili de comun acord:
– ceva legat de îmbunătăţirea nutriţiei
– o formulare benefică pe care să o repeți într-un anumit mod specific care chiar funcționează în practică

Cei care vor face aceste schimbări benefice în viaţa lor, vor avea de câştigat în primul rând făcându-le, chiar şi fără cadoul primit ulterior de la mine.

Un șaman cu care am studiat spunea odată: dacă faci progrese în transformarea interioară, fie că te ajuţi pe tine însuţi sau că îi ajuţi pe alţii, eşti răsplătit oricum. Nu trebuie neapărat să ajuţi o altă persoană, poţi să te ajuţi pe tine însuţi.

Dacă tu te schimbi, dacă tu progresezi, dacă tu înveţi, atunci Divinitatea învaţă prin tine. Chiar dacă tu lucrezi pentru a te dezvolta tu însuţi, de fapt tu lucrezi pentru Dumnezeu, pentru că nu ai pentru cine altcineva să lucrezi.

De aceea mulţi profesori şi terapeuţi sunt dispuşi să predea şi să facă terapie gratis cu persoanele care chiar munceşc. Dacă vrei să înveţi şi să te transformi, eşti răsplătit de către Cer, atât direct, cât şi prin alţi oameni, eşti susţinut şi ai noroc.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Inspiraţie şi spirit

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail