Beneficiile practicării Qigong, Tai Chi și Yoga - Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Beneficiile practicării Qigong, Tai Chi și Yoga

Am creat această pagină animată ca să-ți arăt mai ușor beneficiile practicării Qigong, dar și a celorlalte practici pe care le predau. Beneficiile Qigong încep cu vindecarea corpului fizic și întărirea și echilibrarea energiei. Având mai multă energie și echilibru, emoțiile încep să fie mai armonioase și apare claritatea mentală. Însă Qigong nu poate vindeca orice tip de afecțiune, așa cum este practicat de către un începător. Și chiar de către un amestru, uneori. Practicile milenare din Yoga precum sunetele chakrelor au un avantaj enorm prin faptul că produc transformări la toate nivelurile, anihilând cauzele bolilor. Diferențele sunt explicate mai detaliat dedesubtul imaginilor interactive.

Energie

Vei putea să te încarci din ce în ce mai uşor cu energie vitală.

Echilibru

Vei putea să te echilibrezi prin anumite exerciţii, stând în anumite poziţii şi folosind nutriţia şi sunetul.

Calitate

Poţi să îţi creşti ceea ce numim calitatea energiei sau vibraţia şi să te simţi din ce în ce mai bine, ca să rezonezi cu lucruri şi obiceiuri care îţi sunt benefice.

Cauze

Vei putea să creei CAUZELE care să producă efectele pe care ţi le doreşti în viaţa ta, cum ar fi sănătate, abundenţă, iubire.

Relaxare

Vei putea să te relaxezi atunci când eşti în natură prin observarea peisajului, privind într-un anumi fel, defocalizat, şi să vezi energia din natură.

Focalizare

Vei putea să te focalizezi tot mai bine pe un singur gând şi să foloseşti această abilitate în vindecare sau pentru a atrage ceea ce doreşti.

Armonie

Poţi folosi aceste tehnici ca să aduci armonie între tine şi o anumită persoană, într-un grup pe care îl organizezi sau în casa ta.

Somn

Vei putea să adormi mai uşor şi mai relaxat(ă) şi să te odihneşti mai bine, în mai puţine ore.

Rezistenţă la frig

Poţi învăţa cum să rezişti la frig şi să te încălzeşti folosind energia internă.

Rezistenţă la efort

Vei putea folosi energia ca să ai mai multă rezistenţă fizică şi să îţi măreşti peformanţele când urci pe munte sau când faci un sport. Evident, te vei şi reface mai repede după efort.

Un ajutor pentru cei din jur

Dacă vrei, vei putea să ajuţi pe oricine, în orice situaţie sau cu orice afecţiune, să se simtă măcar un pic, dacă nu mult mai bine şi să îşi revină.

Natură

Vei putea să te încarci cu energia naturii şi, mai ales dacă vei practica la pădure sau la munte, în locuri mai puţin poluate, vei simţi energia într-un mod palpabil şi te poţi încărca pentru mai multe zile.

Bucurie

Poţi ajunge să te bucuri mai mult de tot ceea ce faci. Cantitatea de energie pe care o avem influenţează şi abilitatea de a ne bucura de viaţă.

Respiratie

Te vei putea încărca foarte rapid cu energie vitală prin anumite tehnici de respiraţie sigure şi fără nicio contraindicaţie şi vei putea folosi respiraţia ca să te vindeci.

Liniste

Vei putea accesa din ce în ce mai uşor starea de linişte şi vei putea să îţi opreşti mintea oricând doreşti dacă stai întins(ă) şi îţi observi corpul.

Virtuţi

Vei învăţa să aduci în corpul tău tipul de energie necesar pentru a întări virtuţile pe care ţi le doreşti (curaj, claritate, intuiţie, bucurie…). Fiecare virtute NECESITĂ şi anumite elemente (apă, foc, aer, pământ) ca să poată să se manifeste în fiinţa ta.

Succes

Poţi folosi informaţii din Feng Shui, BaZi şi arta selectării datelor ca să obţii mai uşor ceea ce vrei, principii folosite odată de împăraţi şi generali, iar astăzi de firme mari şi oameni de afaceri.

Iubire

Vei putea să te încarci cu energia iubirii şi să înveţi să te iubeşti mai mult pe tine însuţi şi să îţi iubeşti viaţa.

Resurse

Vei ştii ce anume te ajută să-ţi creşti energia şi cum să profiţi la maxim de fiecare oportunitate – natura, soarele, ploaia, pământul, muntele, marea…

Cauze

Vei putea să creei CAUZELE care să producă efectele pe care ţi le doreşti în viaţa ta, cum ar fi sănătate, abundenţă, iubire.

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail