Cum să ai răbdare când practici mantrele
Articolul este doar pentru cei care practică deja mantrele pentru a se vindeca. Ceea ce scriu aici nu este foarte relevant în cazul altor tipuri de practică, precum afirmaţiile vindecătoare. Dacă nu v-am arătat această practică, vă reamintesc doar că lecţia în care vom vorbi despre mantre poate fi gratuită şi vă aştept oricând să stabilim o întâlnire pe tema asta.
În ce constă practica
Cu unii dintre voi am discutat despre practica unor mantre având atenţia orientată către o anumită zonă din corp, astfel încât ea să se vindece cât mai rapid. Nu îmi permit să dau indicaţii acest subiect online ca să nu se înţeleagă ceva greşit. Dacă aţi uitat ceva, sunaţi-mă şi vă povestesc. Aici vă ofer însă un truc.
De ce e important?
Mantrele sunt una din cele mai rapide căi de evoluţie şi una din cele mai eficiente metode de vindecare a unor afecţiuni fizice grave, fără niciun fel de risc. Articolul se referă la practica unor mantre în scop terapeutic, dar şi la practica mantrelor pentru a elimina anumite blocaje, emoţii distructive sau probleme relaţionalte. Scopul pentru care scriu acest articol este că vreau, în partea de sănătate, să puteţi (dacă vreţi) să aveţi răbdare când practicaţi mantrele. Şi mai vreau să vă arăt cum să practicaţi cu plăcere.
Cum poţi să ai răbdare când practici mantrele?
Practica unei mantre lungi precum cea a lui Buddha al Medicinei durează mai mult de 10 minute dacă rosteşti de 108 ori. Am aici o recomandare pentru voi ca să vă fie mai uşor. Este foarte simplu. Orice sarcină poate fi îndeplinită dacă este împărţită în părţi pe care le poţi gestiona. Recomand să împărţiţi 108 în trei părţi, obţinând trei serii a câte 36 de repetări. Apoi puteţi să găsiţi un mod de a corela fiecare repetare cu o parte a corpului vostru. Nu uitaţi că principiul cheie în vindecare este ca atenţia să fie în corpul fizic, nu într-o reprezentare mentală a acestuia situată undeva în exterior.
Cred că merită încercat. Pentru mine a funcţionat impecabil.
S-ar putea să vedeţi că problema nerăbdării dispare în TOTALITATE!
Nu ştiu dacă v-aţi prins că puteţi folosi metoda şi când mergeţi pe stradă.
De exemplu, puteţi rosti de câte 3 ori pentru fiecare chakră (3×7=21) iar apoi de 3 ori pentru:
– ficat (guvernează circulaţia energiei) sau rinichi (sunt slăbiţi la majoritatea oamenilor)
– o altă zonă unde aveţi probleme
– o altă zonă unde aveţi probleme
– palma stângă
– palma dreaptă
Iar apoi puneţi palmele pe corp în timp ce vă uitaţi la filmul vostru preferat.
O altă variantă ar fi să repetaţi aşa:
– de 3 ori pentru chakrele 1,2,3 şi 4 (de obicei aici sunt organele afectate cel mai des)
– o dată pentru chakrele 5,6 şi 7 (până aici avem 3×4=12 + 3 = 15)
– după chakra 7 coborâţi iar spre 1: 6, 5, 4…, rostind o singură dată pentru fiecare: avem 15+6=21
– apoi rostiţi o dată pentru fiecare organ: inima, plămânii, ficatul, splina şi pancreasul
Aceasta este ordinea dată de Circuitul de Control.
– apoi rostiţi de 10 ori pentru zona în care aveţi probleme (10 fiind un număr special)
Avem acum un FORUM privat doar pentru noi:
Prin comentarii putem discuta despre practica voastră și ce provocări și soluții întâmpinați.
Mențiune importantă: La suportul de curs au acces doar cei care au studiat cu mine. DAR, dacă vă preocupă intimitatea, trebuie să știți că NU am luat măsuri excepționale de securitate ca să nu poată găsi nimeni aceste articole. TOTUȘI, în mod normal trebuie să cunoști link-ul către suportul de curs ca să ajungi la el, altfel nu ai cum prin mijloace obișnuite.