Antrenament pentru corp, minte şi suflet

Cursuri și îndrumare în meditație, Qigong și Laya Yoga

Când îți place să practici pentru tine, disciplina apare natural

Antrenament pentru corp, minte şi suflet

Am lansat un grup de antrenament intensiv unde vom exersa pentru toate nivelele fiinţei care corespund celor 7 chakre (căci mai există şi alte nivele dincolo de acestea).

Fă-ţi timp pentru tine şi descoperă că ai timp să faci în fieare zi tot ce ai nevoie ca să ai stabilitate, energie, succes în carieră, să-ţi re-aduni sufletul, să îmbunătăţeşti funcţionarea centrului gâtului, să-ţi accesezi intuiţia şi să primeşti inspiraţie divină.

Cum poţi învăţa TEHNICILE pe care le practicăm?
Poţi veni la o sesiune individuală unde îţi voi preda 6-7 tehnci şi principii legate de Qigong şi medicina chineză, nutriţie, hidratare şi legătura dintre toate acestea şi corp, minte, emoţii, decizii şi suflet

Sau, la cerere, voi organiza un curs intensiv de 4 ore unde vom face acelaşi lucru dar mai de larg. Aştept cereri acum. În acest curs vom vorbi despre cele 7 chakre şi cele 7 aspecte ale vieţii noastre reprezentate de ele. Pentru fiecare voi prezenta principiile de bază care duc la funcţionarea sănătoasă şi mai multe metode simple de lucru.
Ştiaţi de exemplu că chakrele gâtului şi cea de la nivelul frunţii sunt cele mai rapide în răspuns la tehnici de respiraţie? Că există o silabă sacră care echilibrează fiecare chakră?
Ştiaţi că împământarea poate rezolva o serie întreagă de probleme, de la inflamaţie până la sentimentul de nesiguranţă şi că ne putem împământa şi în casă?

Ce presupune GRUPUL DE ANTRENAMENT?
După ce te învăţ fie într-o sesiune individuală, fie la un curs intensiv, ne putem vedea de 2 ori pe lună în ziua de miercuri, de la 19 la 21 (sau este posibil să începem de la 18:30).

Vom exersa de fiecare dată unul sau două exerciţii pentrnu fiecare din cele 7 nivele.
Deci veţi mai învăţa şi alte tehnici pe lângă cele pe care vi le-am predat.
Vor fi de asemenea provocări, jocuri şi premii.

Exerciţiile nu se vor schimba prea des şi se vor relua pentru a crea disciplina şi uşurinţa de a practica fără efort. Ne vom juca de asemenea şi vom avea provocări şi concursuri.
Scopul este de a reuşi să practicăm fiecare, în fiecare zi, pentru TOATE aceste aspecte în 70 de minute (sau într-o oră). Avantajul acestui model este că nu mai stai să te gândeşti:
– “da ce trebuia să fac?”
– “da’ oare n-ar trebui să fac ceva şi pentru a lua decizii mai uşor?”
– “dar cu împământarea şi banii cum rămâne?”.
Urmând modelul chakrelor totul devine foarte simplu şi fără bătăi de cap.

De exemplu, pentru chakra 1 putem face un antrenament fizic 10 minute sau stretching sau o tehnică de împământare din Qigong. Pentru chakra 5 care guvernează comunicarea, sănătatea zonei gâtului şi a glandelor de acolo, precum şi deciziile, vom face:
– uneori exerciţii de gât care deblochează atât zona fizică a gâtului şi cefei, cât şi centrul energetic
– alteori vom face un exerciţiu simplu pentru a lua mai uşor decizii echilibrând emisferele cerebrale
– alteori vom face un exerciţiu de echilibrare a tuturor chakrelor care presupune sunetul, pentru că folosind vocea, vom antrena în special chakra 5
– având 10 minute la dispoziţie pentru chakra gâtului, uneori vom asculta 5 minute o piesă a lui Tom Kenyon care echilibrează foarte bine acest centru

+ BONUS:
Exită un site genial de antrenament mental creat cu ajutorul unor neurologi: Lumosity.com
Chiar şi gratis, poţi juca zilnic 3 jocuri pentru dezvoltarea atenţiei, memoriei, concentrării etc.
Dar nu poţi alege tu jocurile şi nu ai acces la toate facilităţile.
Totul se adaptează la abilităţile tale şi gradul de dificultate creşte sau scade în mod dinamic.
Odată ce intraţi în grupul meu de antrenament, veţi cunoaşte suficienţi oameni interesaţi de subiect pentru a putea să vă grupaţi şi să profitaţi de o mare reducere. Dacă vă înscrieţi 5 oameni pentru un an, costul lunar este de 8 dolari, deci mai puţin de 2 dolari pe lună per membru. Şi vă antrenaţi în fiecare zi. Comparaţi asta cu preţul unei meditaţii la engleză care poate fi şi 60 de lei pentru o oră şi jumătate.

+ BONUS 2: Întrucât grupul va dura 2 ore, propun ca 20 de minute să ne mai antrenăm încă o abilitate EXTREM de importantă în vremurile haotice în care trăim. Este vorba de not-doing (non-acţiunea sau a face fără a face). Pe scurt, este vorba de starea opusă grabei şi încrâncenării, în care poţi să stai sau să acţionezi dar o faci dintr-o stare de detaşare. Pentru că e greu de descris şi de înţeles pentru mintea agitată, voi lăsa surpriza aceasta pentru cei care vor decide să mi se alăture în acest antrenament pentru corp, minte şi suflet.

“I’ve told you that the secret of a strong body is not in what you do to it but in what you don’t do” ~ Journey to Ixtlan by Carlos Castaneda.
Vă aştept să ne antrenăm împreună în arta de a “nu-face”. Şi există multe exerciţii extrem de simple pe care le putem declanşa când suntem în acea stare, care pot vindeca în timp toate afecţiunile fizice şi se pot face în foarte puţin timp.

DETALII PRACTICE:
Locaţia: Str. Plantelor aproape de Parcul Izvorul Rece
Echipament: nu este necesar
Investiţie: 120 de lei pentru cursul de 4 ore, 50 de lei pentru fiecare grup de practică
Dacă optaţi pentru o sesiune individuală – 100 de lei din care 30 se vor scădea la primul grup la care participaţi
Comparaţi asta cu o sesiune de coaching care poate costa şi 200 de lei, unde deseori te duci ca să iei O SINGURĂ DECIZIE. Noi ne vom antrena pentru a îmbunătăţii luarea deciziilor în general, acesta fiind doar unul din cele 7 aspecte pe care vom lucra la fiecare antrenament.
Cei care nu participă la curs pot veni direct la grupurile de practică după ce fac o sesiune individuală de Qigong cu mine, în care le voi explica pe scurt despre metodele pe care le vom practica la grup.

Puteţi urmări evenimentul şi pe Facebook aici.
Voi posta constant update-uri.

Cu un SHARE mă ajuți să ofer inspirație mai multor oameni

Articol publicat în categoria: Acţiune şi strategii

CADOU: 5 exerciții speciale

Am pregătit pentru tine 5 exerciții pe care le poți învăța fără profesor, prin care poți să-ți crești energia, să-ți întărești imunitatea și să te echilibrezi fizic, emoțional și mental, luând astfel decizii mai bune. Abonează-te la newsletter și le vei primi în primul e-mail, urmate de multe alte informații și resurse utile.

Da, vreau să le încerc!

Subiecte abordate

Curs online de Wuji Gong

Vrei sa vezi gratuit prima parte a cursului meu online de Wuji Gong?

Hai sa vorbim putin despre tine si ce probleme iti doresti sa depasesti prin aceste practici. Vom avea o convorbire de 15min. la telefon sau pe Zoom. Iti ofer si cateva solutii practice, apoi iti trimit prima parte din curs. Daca te hotarasti sa te inscrii in 3 zile la cursul complet, vei avea o reducere.

> Mergi la contact

Azi nu e nevoie să urci un munte ca să afli unele din cele mai eficiente tehnici de Qigong. Am pregătit 5 exerciții pentru tine pe care le poți practica îndată ce le-ai citit.

Primește exercițiile și alte "secrete" pe e-mail