• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Web Design - Dan Mihăescu | VEZI PORTOFOLIUL MEU

  

  Cadou PDF: Află cum cum poţi să te odihneşti mai bine şi ai armonie în relaţii folosind direcţiile din Feng Shui

  Primeste-l prin newsletter alaturi de alte bunatati

  Dacă vrei să te vindeci de o afecţiune specifică

  Scriu acest articol pentru cei care consultă pagina despre cursuri.

  << Înapoi la pagina principală a cursurilor

  Dacă vreţi să vă ajut eu prin terapie, consultaţi pagina aceasta.

  Dacă preferaţi însă să învăţaţi, vă prezint mai jos câteva din aspectele importante legate de vindecarea unor afecţiuni concrete prin Qigong şi tehnicile pe care le predau.

  În primul rând, indiferent de afecţiune şi de practica pe care o urmaţi, este foarte important să beţi apă de calitate pentru a vă vindeca. Din spusele maeştrilor mei, contează de 4 ori mai mult hidratarea decât nutriţia, căci apa ajută la transportul nutrienţilor. Mai ales iarna e important sa incalziti un pic apa ca sa fie asimilata mai usor, dar in „bain-marie”, nu in oala de inox caci se de-ionizeaza. Puteti pune chiar si paharul de sticla intr-o oala cu apa, atata timp cat nu incalziti foarte tare apa.

  Apoi, dacă veniţi la mine ca să învăţaţi, şi nu ca să vă ajut eu prin terapie, e important să aveţi răbdare. Graba e unul din cei mai mari inamici ai sanatatii, pentru ca linistea este conditia de baza conform Medicinei Chineze. Si eu ma grabesc. Dar nu tot timpul. In timpul sesiunilor noastre, va fi foarte important sa aveti rabdare, intrucat tehnicile noastre se vor adresa deseori CAUZEI problemei, si nu direct problemei care va preocupa. Pe masura ce o sa dobanditi tot mai multa usurinta, veţi putea aplica eficient şi tehnici specifice pentru anumite organe interne sau afecţiuni. Dar intai e nevoie sa invatati cum sa aveti putere, iar una din conditii ca sa avem rezultate terapeutice este o stare stabila de linsite.

  – Qigong-ul ajută mai ales în vindecarea afecţiunilor cronice
  – în fazele acute e bine să combinăm practica şi cu apelarea la un medic, terapeut sau maestru
  – cea mai utilă tehnică pentru voi este observarea corpului stând întinşi, tehnică prin care corpul intră într-o stare de refacere şi vindecare accelerată

  Aşadar, gândiţi-vă bine dacă vreţi să ÎNVĂŢAŢI sau vreţi să vă ajut eu, ca terapeut.

  Dacă vreţi să primiţi ajutor, dar alegeţi să veniţi să învăţaţi, s-ar putea să fiţi nemulţumiţi pentru că eu o să vă învăt CE SĂ FACEŢI ACASĂ; vom şi practica împreună, dar nu suficient ca să vă îndreptaţi coloana vertebrală sau ca să scăpaţi definitiv de o afecţiune cronică, de exemplu. Abia când veţi face şi acasă 5-10 minute pe zi, se va putea spune că practica noastră împreună este suficientă ca să vă ajute în vindecare, în condiţiile în care noi vom practica aproximativ o oră la fiecare sesiune.

  Cam o dată pe lună organizez şi grupuri de vindecare oferite în dar. Cel din ianuarie 2016 va fi probabil pe 22 sau săptămâna cealaltă.

  Poti primi prin newsletter lucruri utile pe care nu le public pe site - materiale video sau muzică terapeutică - si poti afla despre directiile tale favorabile potrivit Feng Shui, ca sa te simti mai bine si sa te odihnesti mai bine. Cand te abonezi vei primi un mail (posibil sa ajunga in folderul SPAM) care iti cere sa confirmi inscrierea. PDF-ul il poti descarca din pagina unde vei ajunge cand dai click pe link-ul de confirmare.

  Mai jos poti vedea o scena din filmul Man of Tai Chi care sa iti faca pofta sa cultivi linistea si echilibrul.

  Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

  - The Opening of the Way
  de Isha Shwaller de Lubicz

  Categorii:

  Categorii speciale:

  Articole pentu practicanţi

  Articole despre remedii tradiţionale