Mai jos ai descrierea care te interesează

Înainte de asta, ar fi foarte important să citeşti CE FAC EU, de fapt. Acest lucru te va ajuta să profiţi mult mai mult de fiecare curs sau sesiune individuală şi mai ales, să ştii dacă aşteptările tale coincid cu ceea ce îţi voi oferi.

Ce fac eu? Eu folosesc principiile învăţate de la cei mai puternici maeştri terapeuţi pe care i-am întâlnit, de la osteopaţi, medici psihiatri şi acupuncturişti pentru a te ajuta să obţii sănătatea şi echilibrul în cel mai uşor mod pentru tine. Pentru a face acest lucru:

Predau principii de respiraţie şi nutriţie şi tehnici universale ce provin din India (mai ales Laya Yoga sau Yoga Ritmului) şi din China (tehnicile de Qigong care sunt înrudite cu Medicina Tradiţională Chineză). Nu trebuie să te surprindă combinaţia întrucât aceste lucruri nu ţin de cultura unei ţări. Anatomia energetică a omului este aceeaşi oriunde în lume. În trecutul cunoscut de noi, cunoaşterea cea mai profundă nu a fost în general parte din cultura de masă a niciunui popor, din nicio parte a lumii, fie că era vorba de India, Tibet sau China. Doar iniţiaţii le cunoşteau şi era nevoie de multă dedicare şi efort ca să întâlneşti un profesor autentic şi să-l convingi să te înveţe. Abia în ultimii 50-100 de ani am început să avem acces liber la unele din aceste secrete şi tehnici bine păstrate.

Tehnicile provenite din aceste sisteme te ajută să creezi cauzele sănătăţii şi fericirii şi să deplasezi energia în interiorul corpului. Deplasarea energiei în interiorul corpului se face prin: mişcarea exterioară a corpului fizic, dar şi prin nemişcare sau meditaţie, poziţii care întăresc organele interne, respiraţie sau simpla intenţie. Este foarte important să înţelegi că nu facem doar exerciţii fizice, acestea reperzentând doar 20% din valoarea şi beneficiile pe care ţi le aduce un curs.

Sesiuni individuale – îndrumare în Qigong, meditaţie, respiraţie şi Wuji Gong

Despre sesiunile individuale:

Dacă vrei să înveţi individual tehnicile de Qigong, meditaţia şi cum să te echilibrezi sau să faci progrese pe toate planurile (fizic, energetic şi mental, sau să te vindeci, să îţi echilibrezi emoţiile şi să îţi amplifici abilităţile mentale), sesiunile individuale sunt pentru tine.

Pe de altă parte, dacă:
– vrei să faci doar anumite schimbări mici, să vorbim ceva foarte punctual sau
– vrei să primeşti susţinere din exterior într-o afecţiune fizică minoră sau gravă, atunci
ţi se potrivesc mai degrabă sesiunile de consiliere sau terapie.

Aşadar, dacă vrei să înveţi, iată la ce te poţi aştepta de la cursurile individuale, menţionând că mă poţi contacta la dan@neiqigong.ro sau 0745 151 227 ca să discutăm mai multe.

Programul Flexibil
Cursurile individuale şi exersarea tehnicilor de Qigong 1 la 1 sunt potrivite mai ales pentru cei care stiu bine ce vor sa invete sau celor carora programul nu le permite sa vina la cursurile de grup. Asa am inceput si eu acum 8 ani, iar cei 2 ani de lucru individual cu primul meu profesor au pus bazele care m-au ajutat sa practic mereu cu placere şi sa fac progrese constant. Datorita sustinerii celor care m-au indrumat individual, am inceput sa predau chiar din primul an de practica, iar tu de asemenea vei putea sa-i sustii sau chiar sa-i inveti pe cei dragi, pentru ca vei putea sa iti lamuresti majoritatea aspectelor importante in acest fel.

Exersare – îţi întăreşti tot mai mult sănătatea, echilibrul şi vitalitatea
Putem aborda în ordine tehnicile de creştere a vitalităţăii fizice, echilibrului energetic, emoţional şi mental şi putem continua cu exerciţii de antrenament în gestionarea emoţiilor sau amplificarea performanmţelor mentale (memorie, luarea deciziilor şi focus). De asemenea, putem practica împreună Wuji Gong şi putem vorbi despre hidratare, nutrţie, odihnă şi respiraţie.

Îndrumare în practică ca să faci progrese reale
Multe din blocaje pot fi depăşite cel mai bine când îţi dai seama singur care e soluţia potrivită pentru tine. Prin experienta mea pot sa te ajut fie sa TESTEZI solutiile pe care eu le propun, fie sa gasesti propriile tale solutii. De asemenea, poti sa imbini ambele aspecte, adica sa primesti metode din exterior, dar sa te JOCI, sa jonglezi cu informatia si tehnicile primite.

Consiliere – cum foloseşti principiile învăţate ca să fii din ce în ce mai bine
Dacă ai nevoie să faci anumite schimbări sau ajustări în viaţa ta, în domeniul dietei, somnului, relaţiilor sau cultivării echilibrului interior, poţi economisi mult timp şi efort aflând de la mine soluţii testate. Aceste soluţii vin direct de la cei mai buni terapeuţi pe care îi vei întâlni probabil vreodată, fiind de asemenea testate de mine personal.

Acestea sunt subiectele de bază cu care recomand să începem. Totuşi, dacă ai deja o anumită experienţă în practicile energetice sau ai anumite obiective specifice de sănătate, putem alege exerciţiile şi subiectele potrivite pentru tine. Aici am scris câte ceva despre tehnicile avansate.

Creşterea energiei şi meditaţia
1) Creşterea energiei şi vitalităţii prin tehnici şi obiceiuri sănătoase
2) Cum păstrăm energia şi cum limităm risipa
3) Starea de linişte şi sănătatea rinichilor
4) Meditaţia şi regenerarea corpului
După aceste sesiuni vei ştii cum să-ţi creşti vitalitatea, imunitatea şi să-ţi întăreşti organele interne. Vei putea de asemenea să-ţi opreşti dialogul interior şi să-ţi regenerezi corpul şi sistemul nervos stând în linişte.
Echilibrul emoţional şi vindecarea
5) organele interne şi echilibrarea emoţiilor
6) meridianele şi cum facem ca energia să curgă liber
7) chakrele şi aspectele mental-emoţionale influenţate
8) vindecarea unor afecţiuni fizice şi tehnici de respiraţie
După aceste sesiuni vei ştii cum să vindeci întregul corp şi fiecare organ intern şi să-i ajuţi pe alţii. Vei ştii să-ţi deschizi meridianele şi să-ţi echilibrezi chakrele, îmbunătăţind astfel aspecte ca finanţele, comunicarea şi intuiţia.

Qigong şi Meditaţie
Qigong înseamnă lucrul cu energia şi măiestria energiei obţinută prin muncă perseverentă. Qigong include practici pentru creşterea energiei şi emenea, predau trucuri prin care putem obţine rezultate bune chiar dacă nu practicăm (postură, respiraţie, atenţie) şi tehnici rapide primite de la cei mai puternici terapeuţi (tibetane, japoneze, secrete).
> Citeşte mai multe despre practica Qigong.
Wuji Gong şi Tai Chi
Wuji Gong este o serie de mişcări deosebit de puternică, ce a fost creată special pentru sănătate. Această formă o puteţi învăţa şi fără a veni la curs, dacă participaţi la grupul de practică. Practica mai cunoscută, Tai Chi, este foarte similar cu Wuji Gong, dar fiind mai greu de învăţat, ne ajută să ne dezvoltăm inteligenţa de mişcare, realizând noi conexiuni neuronale. Recomand să învăţaţi întâi Wuji Gong, şi apoi Tai Chi.
> Citeşte mai multe despre practica Wuji Gong şi despre Tai Chi.

Eşti sigur că vrei să înveţi?
Ca să ai rezultate prin aceste practici este nevoie de răbdare şi să practici şi acasă (puţin, dar constant). Dacă nu doreşti să practici, îţi pot oferi coaching pentru vitalitate şi echilibru prin nutriţie, respiraţie şi principiile practice din Qigong şi alte sisteme orientale.

Poate ţi se potrivesc mai degrabă sesiunile de consiliere sau terapie. Prin consiliere lucrez cu oameni care doresc să integreze în viaţa lor o parte din principiile şi tehnicile pe care le predau, dar nu au timp să practice. Lucrez de asemenea cu oameni care deja practică, dar vor să înţeleagă de ce nu au rezultate şi cum să reuşească să depăşească un anumit nivel. Prin terapie le ofer susţinere celor doresc să se vindece de o anumită afecţiune (mai mult sau mai puţin gravă) sau să depăşească o dificultate emoţională (anxietate, depresie, atacuri de panică).