• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Web Design - Dan Mihăescu | VEZI PORTOFOLIUL MEU

  

  Cadou PDF: Află cum cum poţi să te odihneşti mai bine şi ai armonie în relaţii folosind direcţiile din Feng Shui

  Primeste-l prin newsletter alaturi de alte bunatati

  SERILE DE VINDECARE

  În fiecare lună organizez una sau mai multe seri în care ne întâlnim pentru a exersa împreună unele din cele mai puternice tehnici existente pentru vindecarea fizică a participanţilor sau a celor dragi de acasă care ne-au cerut ajutorul. Pot participa atât persoane noi, pentru că la aceste întâlniri eu şi predau pe scurt aceste tehnici. Astfel puteţi învăţa cum să procedaţi în cel mai bun mod posibil ca să creaţi cauzele vindecării atât pentru voi, cât şi pentru ceilalţi. Este posibil să fim 5 persoane, 3 persoanei, numai noi doi, sau pot participa uneori chiar profesori şi terapeuţi puternici care să vină pentru a-i susţine pe ceilalţi. În orice caz, dacă voi veţi practica tehnicile pe care le facem împreună aici, în scurt timp veţi deveni şi voi unul din cei mai puternici vindecători, dar problema este că majoritatea oamenilor nu au energia, disciplina şi răbdarea să practice acasă, motiv pentru care am şi creat aceste grupuri, ca să practicăm împreună.

  În plus, eu ofer terapie gratuită şi îndrumare celor cu probleme mai grave.
  Uneori pot să practic în fiecare zi pentru cei care îmi cer ajutorul.
  Dacă ştiţi persoane care doresc susţinere, faceţi o faptă bună şi spuneţi-le despre mine.
  De asemenea, puteţi participa şi voi la serile de vindecare şi să ajutaţi la rândul vostru.

  Dacă simţiţi că aveţi o problemă foarte dificil de rezolvat pe cale medicală sau prin nutriţie, dacă nu aveţi răbdare să învăţaţi sau să practicaţi nimic pentru că vă simţiţi lipsiţi de vlagă, sau dacă pur şi simplu programul nu vă permite să ajungeţi la niciunul din cursurile mele, scrieţi-mi şi puteţi veni direct aici. Să ştiţi însă că va fi nevoie să discutăm personal înainte să veniţi, aşa că mă puteţi contacta iniţial prin e-mail dacă vă e mai uşor, dar încercaţi să înţelegeţi că, pentru a oferi tuturor un mediu armonios pentru vindecare, eu am nevoie să ştiu mai multe despre cei care vin pentru prima dată, întrucât facem foarte multe tehnici extrem de puternice într-un timp foarte scurt (2 ore) şi explicaţiile vor fi foarte puţine, tocmai ca să avem timp pentru practica, să obţinem rezultate rapide.

  Ce oferi, aia primeşti!

  Când organizez aceste grupuri de vindecare, aştept întâi ca oamenii să-mi propună anumite zile şi ore la care ei ştiu că pot veni. Dacă vreţi să participaţi de exemplu, vorbim la telefon un pic, mai ales dacă nu ne cunoaştem, după care va trebui să îmi spuneţi în fiecare săptămână „băi, eu pot numai marţi şi vineri după ora 19” sau „eu nu pot decât în weekend”. Şi odată ce am aceste informaţii, am să ţin cont de când poate majoritatea oamenilor şi am să stabilesc o dată. Uneori pot să mă întâlnesc şi cu o singură persoană. Este important să înţelegeţi că totuşi este un schimb, chiar dacă unul inegal.

  Ce ofer eu:

  Ce oferiţi voi:

  Aceste lucruri sunt importante pentru că vom practica şi pentru alţii şi îi vom susţine de la distanţă.

  Principiile pe care se bazeaza aceste grupuri

  1. Sunt multe tehnici dintre care, dacă am practica doar una singură în fiecare zi timp de 30 de minute – o oră pot vindeca aproape toate afecţiunile. Maeştrii terapeuţi cu care am studiat mi-au arătat cel puţin 5 astfel de tehnici. Scopul nostru la aceste grupuri este (1) să ne asigurăm că le practicăm un timp suficient ca să putem obţine rezultate, cel puţin în ziua respectivă şi (2) să creăm continuitate în a le practica, mărind şansele ca fiecare să aibă disciplina să le pratice şi a doua zi şi ideal, în fiecare zi până se vindecă.

  2. Din ce am observat, mi-am făcut impresia că majoritatea elevilor majorităţii profesorilor nu practică mai nimic acasă, oricât de puternici ar fi acei profesori. Iniţial am crezut că elevii care studiază cu un profesor puternic ar fi normal să practice şi acasă, pentru că sunt inspiraţi de către exemplul unui astfel de profesor care te inspiră prin abilităţile lui, care îţi citeşte gândurile şi care te face să te simţi într-un anumit fel când eşti în sala de curs prin energia pe care o emană. Dar din ce am văzut, din ce am discutat cu oamenii şi din faptul că profesorii înşişi se străduiau constant să îi motiveze pe elevi să practice şi acasă, eu am tras concluzia că de fapt ei nu practică. Unul din cei mai mari terapeuţi din România chiar mi-a spus într-o consultaţie în care vorbeam despre cum predau eu, „nu face mă nimeni nimic acasă!”, şi de atunci am început să reevaluez dacă este bine să ţin sesiuni în care doar îi învăţ pe oameni ce să facă şi am încercat să practic mai mult împreună cu ei. La aceste grupuri ne propunem să depăşim problema lipsei disciplinei prin practica de grup şi prin faptul că eu voi ghida aceste grupuri. Voi explica mai jos în ce fel voi ajuta şi prin ce metode şi instrumente.

  3. Blocajele care îi fac pe oameni să nu practice ceea ce ei înşişi ar vrea să practice sunt următoarele:
  – agitaţia pe care o cultivăm permanent prin grabă, folosirea excesivă a tehnologiei, dar şi care ne este indusă din exterior prin faptul că numai ceea ce este rapid şi strălucitor şi în permanentă schimbare este apreciat (de exemplu serialele în care totul se întâmplă foarte rapid ca să nu se plictiseasă audienţa, la care şi eu mă uit).
  – faptul că uneori rezultatele nu apar imediat, de fapt la unele din cele mai puternice tehnici existente în lume e posibil să trebuiască să practici un timp destul de îndelungat fără absolut niciun efect (deşi efectul se poate grăbi dacă te ajută cineva în acest sens). Nu se întâmplă la fel la toate tehnicile, staţi liniştiţi, iar noi la aceste grupuri vom practica şi unele din tehnicile la care efectul se simte aproape instantanei (chiar dacă nu crezi sau nu ai exerciţiu).
  – faptul că uneori este nevoie de un anumit timp de practică minim (de exemplu, 108 repetări sau 20 de minute de practică) iar dacă faci mai puţin de atât nu apare niciun rezultat
  – faptul că mulţi oameni nu cred în existenţa energiei iar dacă nu văd imediat rezultate, dubuiile lor se amplifică mult prea repede şi prea exagerat şi atunci se opresc deşi chiar au obţinut rezultate

  4. Disciplina poate să apară natural şi fără efort dacă ştii să cultivi cauzele ei reale. Cauzele disciplinei vă invit să le descoperim împreună, am mai şi scris despre ele, dar vă pot da chiar acum un pont: una din chei este să faci în fiecare zi aceeaşi tehnică până începe să îţi placă şi să îţi fie uşor. Continuitatea în „acelaşi lucru” este cheia!

  Nu o subestimaţi.

  Vă mai bag o „şopârlă”: din studiile mele am înţeles un lucru şi am descoperit şi câteva soluţi pentru a rezolva problema. Fiecare virtute, cum ar fi bucuria, disciplina, claritatea, etc., au nevoie şi de un anumit suport energetic, altfel ele pot să consume din energia proprie ca să se manifeste, dar de cele mai multe ori, ele pur şi simplu se manifestă prea slab. Adică te străduieşti să îţi creşti disciplina, dar nu reuşeşti, pentru că nu ai în tine elementele necesare pentru a susţine energetic o disciplină mai puternică, adică nu ai cum să te porţi ca un om mult, mult mai disciplinat dacă rămâi cu aceeaşi cantitate de energie.

  Scopurile grupurilor de vindecare

  1. Să obţinem rezultate pe loc. Într-o oră şi jumătate de practică a tehnicilor pe care le-am primit se pot obţine rezultate palpabile, deşi ideal ar fi să nu practicaţi doar o dată pe săptămână. Un rezultat poate fi şi faptul că reuşeşti să ajungi la medicul cel mai bun şi te primeşte şi nu alergi foarte mult prin oraş degeaba, după multe opinii greşite sau oameni care îţi spun că nu-şi dau seama ce se întâmplă cu tine. Dar putem obţine nu doar atât, ci chiar vindecarea sau ameliorarea unei afecţiuni în cadrul acestei practici. Nu ştiu dacă ştiţi dar unii terapeuţi foarte buni, când tratează o afecţiune fizică nu lucrează decât 5-10 minute şi totuşi obţin rezultate, iar oamenii se vindecă şi se programează cu luni înainte ca să prindă un loc. Noi vom practica o oră şi jumătate.

  2. Să creăm continuitate în a practica şi acasă.

  3. Să obţinem rezultate mai mari prin puterea grupului, faţă de ce ar putea obţine fiecare singur acasă.

  4. Şi nu în ultimul rând să vă predau anumite tehnici foarte puternice în cazul în care sunt persoane care nu le cunosc încă, şi vi le voi preda gratuit.

  Cum vom obţine efectiv aceste rezultate?

  Poate că vă întrebaţi „OK, frate, dar cum vom obţine aceste rezultate, ce vom face mai exact?”. Vom practia în mare trei tehnici şi voi anunţa dinainte pe care ditre ele le vom face la fiecare grup:

  1. Mantrele pentru a aduce energie, vindecarea, cauzele vindecării şi pentru a elimina obstacolele.

  2. Activarea canalului central pentru a aduce o cantitate enormă de energie de o vibraţie foarte înaltă şi pentru a izgoni astfel orice boală

  3. Meditaţia, pentru că doar într-o stare de relaxare corpul se vindecă singur foarte rapid (chiar şi fără nicio altă tehnică) şi pentru că într-o stare de relaxare se poate aduce de asemenea foarte multă energie fără să te străduieşti să o aduci.

  4 şi 5: Uneori vom înlocui partea de meditaţie cu Seria de mişcări Wuji Gong şi vom înlocui una din celelalte practici cu respiraţia (vom face respiraţia yoghină completă şi am să vă arăt un fel de a respira care vindecă într-un mod mai special, una din puţinele tehnici de Pranayama pe care oricine o poate face în siguranţă cu efecte benefice).

  Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

  - The Opening of the Way
  de Isha Shwaller de Lubicz

  Categorii:

  Categorii speciale:

  Articole pentu practicanţi

  Articole despre remedii tradiţionale