• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Web Design - Dan Mihăescu | VEZI PORTOFOLIUL MEU

  

  Cadou PDF: Află cum cum poţi să te odihneşti mai bine şi ai armonie în relaţii folosind direcţiile din Feng Shui

  Primeste-l prin newsletter alaturi de alte bunatati

  Seară de inspiraţie şi filme despre lucrul cu energia şi corpul

  Dacă am lucrat împreună sau vom lucra cel puţin o dată până la data întâlnirii, vă invit la o seară cu totul specială care se poate repeta în fiecare lună, în care vom viziona un film despre cultivarea energiei interne şi importanţa echilibrului. De exemplu, unul dintre filme ilustrează foarte bine un aspect cheie când vine vorba despre lucrul cu energia mai palpabilă, mai materială – Chi-ul şi arată pericolele care te pasc atunci când îţi creşti prea repede puterea. Ştiu că nu mulţi avem această problemă (prea multă energie) dar filmul arată şi faptul că, prin starea de linişte, poţi ajunge realmente să ai cantităţi imense de energie. Cu ocazia aceasta vreau să vă arăt şi multe alte scene scurte de film şi pasaje de carte care mă ajută să practic cu bucurie şi să am rezultate. Unele scene sunt din anumite jocuri care au o poveste mai fascinantă decât majoritatea filmelor. Fiecare din voi poate veni de asemenea cu o scenă de film sau un pasaj dintr-o carte care îl inspiră şi îl ajută realmente în cultivarea vieţii, energiei sau disciplinei.

  Dacă cei care veniţi aţi văzut filmul sau dacă vă atrage altul (o să vă propun mai multe), alegem împreună. Dar filmul pe care îl am în minte este Assasin’s Fist, un film făcut de Machinima după un joc, însă cu toate acestea a fost neaşteptat de bun şi este singurul film în care am văzut ilustrat conceptul de Nei Gong (alchimia internă) într-un mod suficient de cuprinzător. Au mai fost şi alte filme despre echilibrul dintre puterea energetică şi meditaţie (unul chiar cu Tai Chi, numit Man of Tai Chi), dar mi s-a părut că au tratat prea superficial problema. În schimb, acest film este, din primul minut până la sfârşit, interesat numai de echilibrul dintre energie şi starea de linişte – cu toate că are şi multă bătaie. Vă invit să vedeţi un trailer. Sper să nu vă uitaţi dinainte şi la film, care este în întregime pe Youtube, deşi oricum merită văzut şi de două ori dacă vezi în el ce văd eu.

  Eu vă aştept cu:
  – bunătăţi vegetariene: chifteluţe de legume cum n-aţi mai gustat, nuci şi fructe alese
  – ceai magic de Rooibos, vanilie naturală şi ghimbir să vă ţină de cald
  – un vin bun (şi sfinţit)
  – uleiuri esenţiale de vibraţie înaltă care să vă aducă inspiraţie
  – un sistem audio legendar câştigat în urma unor aventuri şi unui salt de credinţă

  Voi puteţi veni cu:
  – ceva bun de mâncat gătit de voi sau cumpărat
  – o scenă de film sau un pasaj de carte care v-a inspirat
  – un carneţel ca să vă notaţi ideile care vă vin

  Eu am să vă mai ofer şi două cadouri:
  – în film, HaDo însemna o abilitate supranaturală de a arunca cu bile de energie. În şcoala unuia din maeștrii cu care an studiat câțiva ani, HaDo este o tehnică japoneză de respiraţie care te ajută să munceşti noaptea fără să mai oboseşti şi care este dovedită ştiinţific că ajută în slăbire.
  – cine sesisează un lucru cheie pe care ceilalţi nu îl sesizează din film va câştiga un lucru viu care ajută în cultivarea purităţii şi exersarea abilităţilor energetice (şi care nu e pisoi şi nici hamster :D)

  Poti primi prin newsletter lucruri utile pe care nu le public pe site - materiale video sau muzică terapeutică - si poti afla despre directiile tale favorabile potrivit Feng Shui, ca sa te simti mai bine si sa te odihnesti mai bine. Cand te abonezi vei primi un mail (posibil sa ajunga in folderul SPAM) care iti cere sa confirmi inscrierea. PDF-ul il poti descarca din pagina unde vei ajunge cand dai click pe link-ul de confirmare.

  Mai jos poti vedea o scena din filmul Man of Tai Chi care sa iti faca pofta sa cultivi linistea si echilibrul.

  Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

  - The Opening of the Way
  de Isha Shwaller de Lubicz

  Categorii:

  Categorii speciale:

  Articole pentu practicanţi

  Articole despre remedii tradiţionale