Află cum să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea prin Feng Shui

Vino şi tu la atelierul organizat de Hong Long Consulting
în cadrul Colegiului de Medicină Orientală şi află de la unul din cei mai buni specialişti cum se foloseşte în mod corect arta Feng Shui pentru a mări şansele să fii din ce în ce mai sănătos şi să diminuezi influenţele negative ale energiei care afectează anumite sectoare ale locuinţei în fiecare an.

Printre lucrurile pe care le vei afla la aterlier:

– influenta directiilor personale in relatie cu pozitionarea patului sau a biroului
– modificarea influentelor fiecarei locatii in timp si locatii favoabile in 2016 si 2017
– zilele optime pentru activitati ca: analize medicale, operatii chirurgicale, etc.
– remedii si activari Feng Shui personalizate pentru cei prezenti
– mai multe pe pagina evenimentului de Facebook

Despre Feng Shui Tradiţional

Feng Shui 風水 este una dintre artele metafizice chineze ce studiaza tiparele de curgere si transformare a energiei (Qi) de la nivelul Pamantului. Principala aplicatie a acestei stiinte este de a arata cum este influentat omul de mediul inconjurator.

Cum funcţionează?

Feng Shui utilizează facotri pragmatici precum:
– anul de construcţie al locuinţei
– planul casei
– orientarea faţadei principale a casei
– influenţa corpurilor cereşti
Influenţa diferitelor astre este calculată prin metode specifice pentru fiecare an şi pentru fiecare locatar în parte.

Mai multe articole practice şi bine documentate pe site-ul Hong Long Consulting.

Eu voi fi acolo? Voi?

+ BONUS 1: Dacă eşti primul care se înscrie venind la recomandarea mea, poţi primi o sesiune de consiliere în care să recapitulăm împreună lucrurile învăţate în acest atelier.
Eu studiez (şi predau) artele metafizice orientale de 10 ani, luând contact cu Feng Shui tot de atâta timp. Focalizându-mă pe lucrul cu energia şi corpul însă, doar de un an am început să mă axez şi pe partea de Feng Shui. Prin experienţa mea totuşi te pot ajuta să acoperi anumite lacune şi să înţelegi mult mai uşor lucrurile prezentate la acest ateleir, obţinând mai multe beneficii fără mult efort.
+ BONUS 2: Toţi elevii care încep cu mine cursurile de Qigong (o altă ramură a Metafizicii Chineză), dacă sunt dispuşi să aprofundeze lucrurile într-un mod temeinic, pot câştiga un loc pentru consiliere prin Feng Shui, Astrologia Chineză şi Arta Selectării Datelor timp de un an cu mine, iar în decurs de un an am să pot oferi mult mai mult decât acum, întrucât am de gând să aprofundez acest studiu cât mai bine. Valoarea ultimelor 4 sesiuni (în lunile 9, 10, 11 şi 12 din această consiliere) vor valora împreună cel puţin 1000 de RON. Aceasta este recompensa mea pentru cei care aleg să înveţe Qigong, putând folosi aceste tehnici şi pentru a-i ajuta pe cei dragi.

Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

- The Opening of the Way
de Isha Shwaller de Lubicz

Categorii:

Categorii speciale:

Articole pentu practicanţi

Articole despre remedii tradiţionale