• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Web Design - Dan Mihăescu | VEZI PORTOFOLIUL MEU

  

  Cadou PDF: Află cum cum poţi să te odihneşti mai bine şi ai armonie în relaţii folosind direcţiile din Feng Shui

  Primeste-l prin newsletter alaturi de alte bunatati

  Recomandările săptămânii pentru energie şi echilibru (3)

  1. Amplifică-ţi potenţialul mental cu ajutorul lunii
  Când predau la curs un subiect cum ar fi amplificarea funcţiilor mentale, întotdeauna prezint principiile de bază, după care prezint 2 moduri de a acţiona:
  – tehnici
  – strategii sau trucuri de aplicat pe parcursul zilei
  Una din aceste strategii sau trucuri este vizualizarea lunii pline rotindu-se în centrul capului. Există mai multe motive pentru care luna plină ajută, motive care ţin de mai multe ştiinţe iniţiatice diferite, însă am vrut doar să vă ofer această metodă. Doar un exemplu – în Qigong se consideră că luna este principala reprezentare a energiei cosmice Yin, iar atunci când aspirăm energia sau imaginea lunii pline, se spune că ea radiază o uşoară răcoare şi vindecă inflamaţiile. Iar inflamaţie poate exista şi la nivelul capului şi creierului. Pe site-ul meu la pagina Resurse aveţi acest articol despre lună unde găsiţi şi faza în care se află şi link către o tehnică şamanică foarte avansată pentru a infuza cel de-al treilea ochi cu energia pură a lunii pline. Tehnica presupune să vă uitaţi direct în lună, dar numai în acea noapte. Când nu este lună plină, puteţi folosi metoda pe care v-am dat-o aici.

  2. Vă recomand pentru inspiraţie o carte incredibilă despre un puternic iniţiat din Egiptul antic, a cărui poveste, care se întinde pe parcusul mai multor vieţi în mai multe perioade istorice de timp, se întreţese şi cu povestea lui Iisus. O carte de putere.

  Un pasaj:
  „Templul era gol, numai eu, Thales, eram acolo fatã în fatã cu statuia Zeitei Isis. Nici un sunet, niciun freamãt… Tãcere de moarte. Dar vine aici unul care cere a doua initiere, fãrã sã stie ce trebuie fãcut, fãrã sã stie sã întrebe, fãrã sã stie cum sã cheme. El vine aici singur, cu întelepciunea sa, cu curãtenia sa si cu tãria sufletului sãu. Si eu, Thales, fiu întelept al strãlucitei Elade, urmasul dinastiei dumnezeiesti, al cetăţii Poarta de Aur, cu pasi îndrãzneală m-am apropiat de Altar. Am ridicat mâinile şi, poruncitor, am chemat pe Acela, care întodeauna răspunde la chemarea mea, ca stăpânul elementelor văzduhului. O usoară suflare a trecut prin templu şi am auzit:
  – Eu sunt aici, Thales ! Ce vrei de la mine în acest groaznic loc şi neobişnuit?!”

  Aici puteţi citi cartea pe Scribd.

  3. Mesajul integral conţine 5 recomandări şi va fi trimis prin newsletter săptămâna asta.

  În fiecare săptămână trimit un astfel de mesaj. O dată pe lună îl postez integral pe site.
  Restul le trimit celor care mă susţin abonându-se la newsletter.
  De asemenea, spre sfârşitul fiecărei luni veţi primi un link unde găsiţi arhiva tuturor mesajelor anterioare, care sper să devină ca o adevărată librărie vie cu inspiraţie.

  Odată cu textul am intenţia şi ştiu să fac aşa fel încât să transmit şi inspiraţie, pentru ca fiecare să poată face mai uşor lucrurile pe care decide să le facă şi îi sunt utile.
  Abonează-te aici pentru a primi restul acestui mesaj şi mesajele din săptămânile următoare.

  Fiind la curent cu noutăţile, vei afla şi când organizez grupuri gratuite de vindecare.
  Dacă nu ai nevoie tu, poate vei putea ajuta astfel o altă persoană care are nevoie de ajutor într-o afecţiune mai serioasă, trimiţând-o la noi.

  Poti primi prin newsletter lucruri utile pe care nu le public pe site - materiale video sau muzică terapeutică - si poti afla despre directiile tale favorabile potrivit Feng Shui, ca sa te simti mai bine si sa te odihnesti mai bine. Cand te abonezi vei primi un mail (posibil sa ajunga in folderul SPAM) care iti cere sa confirmi inscrierea. PDF-ul il poti descarca din pagina unde vei ajunge cand dai click pe link-ul de confirmare.

  Mai jos poti vedea o scena din filmul Man of Tai Chi care sa iti faca pofta sa cultivi linistea si echilibrul.

  Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

  - The Opening of the Way
  de Isha Shwaller de Lubicz

  Categorii:

  Categorii speciale:

  Articole pentu practicanţi

  Articole despre remedii tradiţionale