• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Web Design - Dan Mihăescu | VEZI PORTOFOLIUL MEU

  

  Cadou PDF: Află cum cum poţi să te odihneşti mai bine şi ai armonie în relaţii folosind direcţiile din Feng Shui

  Primeste-l prin newsletter alaturi de alte bunatati

  Îţi recomand să ţii un jurnal pentru a dobândi disciplina

  Iti recomand sa-ti faci un jurnal cu trei subiecte care te vor ajuta enorm în practică. Astfel vei putea să îţi urmăreşti progresul de-a lungul timpului. Poti sa alegi un singur subiect, poti sa te ocupi câteva zile de unul si apoi sa alegi altul, sau poti sa incerci sa urmaresti doua sau trei subiecte in paralel. Nu conteaza daca mai uiti sau mai faci pauza, e mult mai bine sa faci un pic decat sa nu faci deloc.

  Primul pas este sa-ti propui sa practici ceva in fiecare zi.
  De exemplu, as vrea sa practic in fiecare zi Zhuang-ul timp de 5 minute.
  Sau: as vrea sa fac in fiecare zi 1 minut sunetele chakrelor si apoi 7 respiratii in care inspir energie vitala.

  Apoi subiectele jurnalului ar fi:
  – cat am practicat azi din ce mi-am propus
  – daca n-am practicat, ce m-a oprit si cum as putea sa ma organizez astfel incat sa practic
  – daca m-am oprit dupa doar 3 sau 4 respiratii, ce m-a facut sa ma opresc inainte sa termin cele 7 respiratii

  De exemplu, poate ca ceea ce te-a oprit sa practici a fost ca ai amanat practica pana dupa masa de dimineata, si apoi te simteai prea plin(a) si simteai ca iti bate inima mai tare, energia si sangele ducandu-se la digestie, si ti s-a parut ca mai bine nu mai practici in dimmineata aceea, iar seara ai venit obosit(a).

  Poate ca ai practicat dar te-ai oprit dupa 3 respiratii pentru ca ti s-a parut ca nu simti nimic si ai zis „stai, intai sa ma uit la un film, si practic dupa”. Sau poate ca ai practicat 7 respiratii, dar dupa 3 respiratii ti-a zburat gandul. Apoi nici nu mai stii sigur cate respiraţii ai facut dar in orice caz, numai 3 au fost „pe bune” si nu esti multumit(a).

  Jurnalul este una din uneltele unui mag. Este foarte important sa scrii aceste lucruri pentru ca acesta este de departe cel mai eficient si sigur mod de a depasi problemele. Fara un jurnal, majoritatea oamenilor nu vor face niciun progres si vor uita chiar ca si-ar fi dorit sa faca un progres. Mintea (aia parazită, nu cea reală) e specialistă în a ne ascunde lucrurile importante, care îi ameninţă controlul asupra noastră. Ea ne face să uităm propriile noastre concluzii sau face în aşa fel încât să nu ne vină să ţinem cont de ele.

  Poti primi prin newsletter lucruri utile pe care nu le public pe site - materiale video sau muzică terapeutică - si poti afla despre directiile tale favorabile potrivit Feng Shui, ca sa te simti mai bine si sa te odihnesti mai bine. Cand te abonezi vei primi un mail (posibil sa ajunga in folderul SPAM) care iti cere sa confirmi inscrierea. PDF-ul il poti descarca din pagina unde vei ajunge cand dai click pe link-ul de confirmare.

  Mai jos poti vedea o scena din filmul Man of Tai Chi care sa iti faca pofta sa cultivi linistea si echilibrul.

  Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

  - The Opening of the Way
  de Isha Shwaller de Lubicz

  Categorii:

  Categorii speciale:

  Articole pentu practicanţi

  Articole despre remedii tradiţionale