• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Web Design - Dan Mihăescu | VEZI PORTOFOLIUL MEU

  

  Cadou PDF: Află cum cum poţi să te odihneşti mai bine şi ai armonie în relaţii folosind direcţiile din Feng Shui

  Primeste-l prin newsletter alaturi de alte bunatati

  Grup de vindecare cu ajutor de sus

  La cerere, vor organiza o nouă sesiune de vindecare specială. Vom lucra cu cele 5 organe interne folosind o piesă foarte puternică de la Tom Kenyon (The Golden Orb), aceasta fiind o meditaţie foarte puternică ce conţine o metodă secretă păstrară înainte numai pentru un cerc restrâns de practicanţi avansaţi.

  Mă ajutaţi în susţinerea acestui grup de vindecare gratuit dacă acceptaţi să mă sunaţi în loc să mă întrebaţi în scris despre înscriere. Este mai uşor aşa!

  Meditaţia durează 40 de minute aşa că cei care nu vin la grup având o motivaţie foarte puternică (pentru a căuta vindecarea unei afecţiuni), este important să aveţi deschidere către acest gen de lucruri, altfel s-ar putea să vă plictisiţi. Înainte de asta, vom asculta mantra lui Buddha al Medicinei, dedicând energia şi meritul generat prin practica noastră şi persoanelor dragi care ne-au cerut să îi ajutăm practicând pentru ei. Înaintea grupului eu voi rosti de mai multe ori mantra pentru susţinerea tuturor celor care vor participa, astfel încât pe parcursul grupului să putem fi toţi prezenţi şi să ne deschidem către ajutorul care vine spre noi.

  Participarea este gratuita, dar dacă vreţi să oferiţi ceva în schimb, vă rog în primul rând să mă ajutaţi spunându-mi din timp. Dacă nu primesc înscrieri până mericuri s-ar putea să îl anulez şi atunci, alţi oameni care au probleme şi se hotărăsc mai târziu nu o să poată veni. Apoi, vă rog să oferiţi şi altor oameni informaţii despre sănătate şi vindecare, despre muzica vindecătoare oferită în dar de Tom Kenyon, despre importanţa împământării şi a hidratării, etc. Dacă ştiţi terapeuţi în Bucureşti care tratează energetic cu succes cancerul sau probleme de ochi (cataractă, glaucom), aş aprecia să îmi spuneţi despre ei ca să ştiu la cine să trimit oamenii care îmi cer ajutorul.

  Ceea ce ofer se bazează pe mai mult de 8 ani de experienţă cu unii dintre cei mai buni terapeuţi de la noi. Dar în primul rând (şi poate doar atât ar fi fost suficient), vindecarea se va produce prin implicarea tuturor participanţilor şi prin prezenţa şi intenţia lor de a-i ajuta pe ceilalţi prin participarea lor.

  Ştiţi cine a spus „Acolo unde se vor aduna doi în numele Meu, acolo voi fi şi Eu”, nu?

  Gazda voastră sunt eu, Dan Mihăescu
  Instructor de Qigong, meditaţie şi Wuji Gong
  Am primit iniţierile în terapia energetică şi mentală Hermetică, precum şi iniţierile Reiki Usui și Karuna Reiki® de la Risvan Rusu (reikilight.ro), medic şi maestru în mai multe sisteme Reiki şi practici tibetane. Îndrumarea primită de la el pe parcursul a zeci de seminarii în ultimii 3 ani mă ajută să le ofer elevilor mei cele mai accesibile unelte de dezvoltare personală şi energetică.
  Am urmat cursul All Love cu Patrick Zeigler şi Seichim în 7 nivele cu Vlad T. Popescu.
  Mai multe despre mine aici.

  Puteţi spune şi altora, seara este deschisă oricui are nevoie mare de vindecare.
  În schimb, persoane care nu au lucrat niciodată cu mine nu pot participa dacă vin doar din curiozitate şi nu îi mână o dorinţă sinceră de vindecare, decât dacă ne întâlnim înainte de seara respectivă.

  Locaţie: zona Foişorului de Foc, vă voi spune adresa după înscriere pentru că este important să mă sunaţi şi să nu veinţi direct, fiind o meditaţie avansată pentru care trebuie să vă spun anumite lucruri înainte. Un preview al piesei pe care o vom folosi este aici. Asiguraţi-vă că suportaţi sunetele pe care le scoate Tom Kenyon pentru a nu ne trezi în situaţia ca unii participanţi să fie în anti-rezonanţă cu restul grupului pentru că aceste sunete răscolesc ceva ce nu sunt pregătiţi să descopere în interior, sau pur şi simplu pentru că nu le place acest mod de lucru.

  Acceptând să mă sunaţi din timp şi să nu mă întrebaţi în scris, mă ajutaţi să organizez acest grup care este GRATUIT, şi în felul acesta îi ajutaţi şi pe ceilalţi, lucru pentru care veţi fi răsplătiţi de univers. Acesta este principiul pe care se bazează toate grupurile mele de exersare si vindecare.

  Pentru acest grup, detalii la telefon: 0745 151 227
  Pentru alte cursuri pe care le organizez: dan@neiqigong.ro

  Poti primi prin newsletter lucruri utile pe care nu le public pe site - materiale video sau muzică terapeutică - si poti afla despre directiile tale favorabile potrivit Feng Shui, ca sa te simti mai bine si sa te odihnesti mai bine. Cand te abonezi vei primi un mail (posibil sa ajunga in folderul SPAM) care iti cere sa confirmi inscrierea. PDF-ul il poti descarca din pagina unde vei ajunge cand dai click pe link-ul de confirmare.

  Mai jos poti vedea o scena din filmul Man of Tai Chi care sa iti faca pofta sa cultivi linistea si echilibrul.

  Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

  - The Opening of the Way
  de Isha Shwaller de Lubicz

  Categorii:

  Categorii speciale:

  Articole pentu practicanţi

  Articole despre remedii tradiţionale