• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Web Design - Dan Mihăescu | VEZI PORTOFOLIUL MEU

  

  Cadou PDF: Află cum cum poţi să te odihneşti mai bine şi ai armonie în relaţii folosind direcţiile din Feng Shui

  Primeste-l prin newsletter alaturi de alte bunatati

  Cum lucrăm cu frica (6) – Împământarea

  Vezi şi introducerea la seria despre frică. Ea include 8 soluţii:
  relaxarea, respiraţia, mişcarea, acţiunea, nutriţia, împământarea, energia, natura.

  În acest articol: despre împământare şi conectarea cu Pământul (Gaia sau Geea).

  Întărirea chakrei 1 prin sport şi antrenament fizic

  Conexiunea cu Pământul presupune şi o bună funcţionare a chakrei 1. Ea poate fi echilibrată şi prin metode energetice, dar dacă nu implicăm şi aspectul fizic (mişcarea), efectul va fi doar temporar, potrivit maestrului de la care am învăţat cel mai mult despre chakre şi vindecare.

  De aceea, în depăşirea sentimentului de nesiguranţă, antrenamentul fizic este de mare ajutor. În plus, întărirea chakrei 1 ne ajută să câştigăm mai mulţi bani pentru a ne simţi în siguranţă din punct de vedere al supravieţuirii fizice şi ne reconectează cu corpul nostru, ducând la o producţie mai mare de endorfine. De asemenea, exerciţiile care dau stabilitate trunchiului dau şi o stabilitate emoţională, de aceea recomand antrenamentele de tip „core workout” cum ar fi acesta. Antrenamentul fizic ajută la echilibrarea chakrei 1 (chakra rădăcină) care ţine de vitalitatea fizică, supravieţuire şi ne ajută să simţim că ne putem descurca. De aceea, sportul ne ajută să ne simţim mai siguri pe noi şi să putem să ne descurcăm financiar (finanţele ţinând şi de chakra a 2-a, dar supravieţuirea ţine de chakra 1).

  Poti primi prin newsletter lucruri utile pe care nu le public pe site - materiale video sau muzică terapeutică - si poti afla despre directiile tale favorabile potrivit Feng Shui, ca sa te simti mai bine si sa te odihnesti mai bine. Cand te abonezi vei primi un mail (posibil sa ajunga in folderul SPAM) care iti cere sa confirmi inscrierea. PDF-ul il poti descarca din pagina unde vei ajunge cand dai click pe link-ul de confirmare.

  Mai jos poti vedea o scena din filmul Man of Tai Chi care sa iti faca pofta sa cultivi linistea si echilibrul.

  Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

  - The Opening of the Way
  de Isha Shwaller de Lubicz

  Categorii:

  Categorii speciale:

  Articole pentu practicanţi

  Articole despre remedii tradiţionale