• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Consultanţă prin Astrologia Chineză BaZi și recomandări Feng Shui

  Fie că eşti om de afaceri, antreprenor, angajat, fie că doreşti să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea, relaţiile sau cariera, astrologia chineză şi Feng Shui îţi oferă unelte care te ajută să răzbeşti mai uşor şi să faci ceea ce funcţionează, în momentul în care ai cele mai mari şanse de succes. Eu predau de peste 10 ani tehnicile orientale pentru sănătate şi echilibru, dar până acum însă m-am focalizat pe îndrumarea oamenilor care vor să practice ei înşişi anumite tehnici şi pe susţinerea elevilor în practică. În schimb, de acum 2 ani am început să studiez şi modalităţile prin care Metafizica Chineză îi poate ajuta enorm pe cei care nu practică sau care practică mai puţin. Sunt consultant de astrologie chineză BaZi şi în urma celor două cursuri de formare şi a experienţei cu clienţii mei, sunt extrem de mulţumit de rezultate şi de acurateţea informaţiilor pe care astrologia chineză le revelează.

  Bazându-se pe aceleaşi principii ca şi Qigong (teoria Yin şi Yang şi studiul celor 5 elemente),
  Artele Metafizici Chinese studiază curgerea şi transformarea energiei în timp şi spaţiu
  şi utilizează factori precum locația (analiza fiecărei zone din locuință sau birou), direcţia şi timpul (momentul inceperii unor activitati) pentru a determina cu precizie:
  – felul în care energia unui spaţiu influenţează viaţa, relaţiile şi sănătatea locatarilor
  – felul în care momentul naşterii determină cu precizie anumite caracteristici de personalitate, abilităţi, talente şi slăbiciuni, precum şi modul în care poţi să profiţi la maximum de aceste informaţii ca să-ţi fie mai bine şi mai uşor în viaţă
  – care este momentul oportun pentru diferite activităţi (parteneriate, lansări, o cură de slăbire)

  Mai multe detalii vei găsi mai jos în subcapitolele ce urmează.

  Astrologia Chineza BaZi

  Prin Astrologia Chineză BaZi îţi pot spune în fiecare lună care dintre organele tale interne ar putea fi mai slăbit şi cum să ai grijă de el prin alegerile tale (fără să faci, neapărat, ceva deosebit). Îţi mai pot spune dacă eşti compatibil cu un anumit loc de muncă sau cu un anumit partener de afaceri şi cum să faci să te înţelegi mai bine cu cei din jur. Află mai multe.

  Feng Shui Traditional

  Apelând la un specialist autentic în Feng Shui, arta analizei locuinţei, poți afla unde şi pe ce direcţie te poţi odihni mai bine, eliminând uneori în proporţie de 33% cauzele problemelor de sănătate şi neliniştilor interioare. Ca și consultant BaZi, eu îți pot arăta elemente de bază cum ar fi direcțiile tale favorabile care pot face o mare diferență în starea de sănătate și te pot ajuta să ai relații armonioase, să ai mai multă autoritate sau să fii mai liniștit(ă).

  Arta Selectarii Datelor

  În pagina dedicată vei afla care sunt avantajele folosirii unor date favorabile și de unde poți afla aceste date. Folosind această metodă, poți să mărești șansele de succes pentru anumite proiecte personale sau de afaceri şi, mai ales și vei putea evita multe neînțelegeri și probleme neașteptate care țin de birocrație, oameni neserioși și obstacole neprevăzute.

  Direcțiile favorabile din Feng Shui
  Deși nu sunt consultant Feng Shui, am studiat suficient ca să pot să îți spun directiile tale favorabile (daca nu le stii deja). Feng Shui este o știință extrem de complexă, dar direcțiile personale nu sunt greu de calculat și conteaza extrem de mult.

  Mai jos vei putea vedea articolele de pe blog care abordează subiecte din acest domeniu

 • Despre importanța și avantajele alegerii unei date favorabile
 • Cum poți înțelege de ce nu funcționează o relație sau un parteneriat prin BaZi
 • Care sunt soluţiile unei probleme de sănătate apărută în harta ta BaZi?
 • Află cum să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea prin Feng Shui