• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Feng Shui şi BaZi
 • Terapie
 • Despre mine
 • Articole | Resurse
 • Contact
 • Consultanţă Feng Shui, Astrologie Chineză BaZi şi Selectarea Datelor

  Eu am luat contact de la varsta de 4 ani cu practicile energetice orientale prin intermediul Karate-ului (unde practicam acumularea energiei vitale) şi studiez mai conştient de 9 ani aceste arte, predând tot de atâta timp. Până acum însă m-am focalizat pe îndrumarea oamenilor care vor să practice ei înşişi anumite tehnici şi pe susţinerea elevilor în practică. În schimb, de acum 2 ani am început să studiez şi modalităţile prin care Metafizica Chineză îi poate ajuta enorm pe cei care nu practică sau care practică mai puţin.

  Bazându-se pe aceleaşi principii ca şi Qigong (teoria Yin şi Yang şi studiul celor 5 elemente),
  Artele Metafizici Chinese studiază curgerea şi transformarea energiei în timp şi spaţiu
  şi utilizează factori precum locația (analiza fiecărei zone din locuință sau birou), direcţia şi timpul (momentul inceperii unor activitati) pentru a determina cu precizie:
  – felul în care energia unui spaţiu influenţează viaţa, relaţiile şi sănătatea locatarilor
  – felul în care momentul naşterii determină cu precizie anumite caracteristici de personalitate, abilităţi, talente şi slăbiciuni, precum şi modul în care poţi să profiţi la maximum de aceste informaţii ca să-ţi fie mai bine şi mai uşor în viaţă
  – care este momentul oportun pentru diferite activităţi (parteneriate, lansări, o cură de slăbire)

  Mai multe detalii vei găsi mai jos în subcapitolele ce urmează.

  Astrologia Chineza BaZi

  Prin Astrologia Chineză BaZi îţi pot spune în fiecare lună care dintre organele tale interne ar putea fi mai slăbit şi cum să ai grijă de el prin alegerile tale (fără să faci, neapărat, ceva deosebit). Îţi mai pot spune dacă eşti compatibil cu un anumit loc de muncă sau cu un anumit partener de afaceri şi cum să faci să te înţelegi mai bine cu cei din jur.

  Feng Shui Traditional

  Prin Feng Shui, arta analizei locuinţei, pot să îţi arăt unde şi pe ce direcţie te poţi odihni mai bine, eliminând uneori în proporţie de 33% cauzele problemelor de sănătate şi neliniştilor interioare. Îţi pot arăta pe ce direcţie să stai la serviciu astfel încât să ai mai multă autoritate, să te înţelegi mai bine cu şeful sau să ai mai mult succes în afaceri.

  Arta Selectarii Datelor – ZeRi

  Prin arta selectării datelor îţi voi putea spune când poţi să începi cu mai mult succes anumite proiecte personale sau de afaceri şi, mai ales, când să nu le începi dacă nu vrei să iasă prost.

  Cum te pot prin Feng Shui ca să îţi fie mai bine în 2017
  Pentru inceput eu pot sa iti spun directiile tale favorabile (daca nu le stii deja) care conteaza extrem de mult. Pot sa iti spun influentele anului 2017 (pana in februarie 2018), pentru fiecare sector al casei, si cum poti sa echilibrezi energia ca sa nu se mai manifeste eventualele probleme. De exemplu, dacă într-un anumit sector se manifestă o influenţă nefavorabilă care poate da singurătate, sau care afectează pancreasul, vei ştii ce poţi să faci, cum ar fi:
  – plasarea unui remediu
  – dacă merită să eviţi să stai în acea zonă până în februarie 2018
  – ce poţi face pentru a contracara acele influenţe prin Qigong, meditaţie şi/sau nutriţie

  Cum te pot ajuta prin arta selectării datelor?
  În aceste arte se consideră că momentul în care începi un lucru influenţează întreaga desfăşurare a acelui lucru, chiar dacă e vorba de un proiect care durează 2 ani sau de un site care va exista, probabil, toată viaţa ta. La fel cum momentul naşterii tale ţi-a imprimat anumite caracteristici de personalitate, o anumită grupă sanguină (care şi ea am înţeles că se poate determina prin BaZi), lucruri destul de greu de schimbat, la fel şi momentul „naşterii” proiectului tău va impacta succesul lui. Că mai sunt şi alte metode prin care poţi influenţa succesul indiferent de influenţa astrelor, asta e partea a doua: asta predau la cursurile mele. Însă alegerea unei date bune te ajută să eviţi neplăcerile şi să te chinui mai puţin.

  Așadar, cerându-mi să îți selectez date favorabile anul acesta:
  Poţi să afli când să dai un anunţ (poate cauţi bonă, poate dai tu meditaţii la engleză, poate ai un apartament de închiriat şi te chinui de luni de zile şi nu găseşti chiriaş)
  Poţi să afli când să lansezi un site, o campanie publicitară sau să deschizi un business
  Poţi să afli când să pleci într-o călătorie dacă te temi că vei avea dificultăţi şi vrei să te asiguri că o să fie mai bine (asta dacă ai şi posibilitatea de a alege tu data)
  Poţi să afli în ce interval orar să nu te întâlneşti cu oamenii cu care ai de discutat ceva foarte important, dacă nu vrei să vă certaţi – din nou, dacă poţi să alegi ora şi dacă nu ţi se pare prea mare deranjul. Mai ales dacă te întâlneşti cu un grup de oameni cu care încerci să pui pe roate o treabă, un proiect comun, vreţi să faceţi un site împreună, etc., şi de fiecare dată până acum aţi ajuns să vă certaţi sau pur şi simplu aţi fost neproductivi, poate merită să alegi o dată şi o oră bună. De fapt, aş merge atât de departe încât să îţi spun că, după părerea mea, cu siguranţă dacă până acum v-aţi certat, dacă veţi alege şi o zi şi o oră proastă, inevitabil vă veţi certa şi data viitoare, nu există nicio şansă să se întâmple altfel. Dar asta e doar părerea mea, din experienţă. Dacă fiecare ar face o rugăciune înainte sau ar binecuvânta acea întâlnire în numele Divinităţii, atunci ar fi altceva, dar mă refer la ce se întâmplă de obicei. Știu că uneori este dificil să alegi o dată favorabilă, de aceea vreau să fii sincer(ă) cu mine de la început și să îmi spui dacă există activități pentru care ai dori și ai fi dispus(ă) să alegi o dată favorabilă potrivit recomandărilor mele sau nu.

  Mai jos vei putea vedea articolele de pe blog care abordează subiecte din acest domeniu

 • Despre importanța și avantajele alegerii unei date favorabile
 • Cum poți înțelege de ce nu funcționează o relație sau un parteneriat prin BaZi
 • Care sunt soluţiile unei probleme de sănătate apărută în harta ta BaZi?
 • Află cum să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea prin Feng Shui