Consultanţă Feng Shui, Astrologie Chineză BaZi şi Selectarea Datelor

Eu am luat contact de la varsta de 4 ani cu practicile energetice orientale prin intermediul Karate-ului (unde practicam acumularea energiei vitale) şi studiez mai conştient de 9 ani aceste arte, predând tot de atâta timp. Până acum însă m-am focalizat pe îndrumarea oamenilor care vor să practice ei înşişi anumite tehnici şi pe susţinerea elevilor în practică. În schimb, de acum 2 ani am început să studiez şi modalităţile prin care Metafizica Chineză îi poate ajuta enorm pe cei care nu practică sau care practică mai puţin.

Bazându-se pe aceleaşi principii ca şi Qigong (teoria Yin şi Yang şi studiul celor 5 elemente),
Artele Metafizici Chinese studiază curgerea şi transformarea energiei în timp şi spaţiu
şi utilizează factori precum locația (analiza fiecărei zone din locuință sau birou), direcţia şi timpul (momentul inceperii unor activitati) pentru a determina cu precizie:
– felul în care energia unui spaţiu influenţează viaţa, relaţiile şi sănătatea locatarilor
– felul în care momentul naşterii determină cu precizie anumite caracteristici de personalitate, abilităţi, talente şi slăbiciuni, precum şi modul în care poţi să profiţi la maximum de aceste informaţii ca să-ţi fie mai bine şi mai uşor în viaţă
– care este momentul oportun pentru diferite activităţi (parteneriate, lansări, o cură de slăbire)

Mai multe detalii vei găsi mai jos în subcapitolele ce urmează.

Astrologia Chineza BaZi

Prin Astrologia Chineză BaZi îţi pot spune în fiecare lună care dintre organele tale interne ar putea fi mai slăbit şi cum să ai grijă de el prin alegerile tale (fără să faci, neapărat, ceva deosebit). Îţi mai pot spune dacă eşti compatibil cu un anumit loc de muncă sau cu un anumit partener de afaceri şi cum să faci să te înţelegi mai bine cu cei din jur.

Feng Shui Traditional

Prin Feng Shui, arta analizei locuinţei, pot să îţi arăt unde şi pe ce direcţie te poţi odihni mai bine, eliminând uneori în proporţie de 33% cauzele problemelor de sănătate şi neliniştilor interioare. Îţi pot arăta pe ce direcţie să stai la serviciu astfel încât să ai mai multă autoritate, să te înţelegi mai bine cu şeful sau să ai mai mult succes în afaceri.

Arta Selectarii Datelor – ZeRi

Prin arta selectării datelor îţi voi putea spune când poţi să începi cu mai mult succes anumite proiecte personale sau de afaceri şi, mai ales, când să nu le începi dacă nu vrei să iasă prost.

Cum te pot prin Feng Shui ca să îţi fie mai bine în 2017
Pentru inceput eu pot sa iti spun directiile tale favorabile (daca nu le stii deja) care conteaza extrem de mult. Pot sa iti spun influentele anului 2017 (pana in februarie 2018), pentru fiecare sector al casei, si cum poti sa echilibrezi energia ca sa nu se mai manifeste eventualele probleme. De exemplu, dacă într-un anumit sector se manifestă o influenţă nefavorabilă care poate da singurătate, sau care afectează pancreasul, vei ştii ce poţi să faci, cum ar fi:
– plasarea unui remediu
– dacă merită să eviţi să stai în acea zonă până în februarie 2018
– ce poţi face pentru a contracara acele influenţe prin Qigong, meditaţie şi/sau nutriţie

Cum te pot ajuta prin arta selectării datelor?
În aceste arte se consideră că momentul în care începi un lucru influenţează întreaga desfăşurare a acelui lucru, chiar dacă e vorba de un proiect care durează 2 ani sau de un site care va exista, probabil, toată viaţa ta. La fel cum momentul naşterii tale ţi-a imprimat anumite caracteristici de personalitate, o anumită grupă sanguină (care şi ea am înţeles că se poate determina prin BaZi), lucruri destul de greu de schimbat, la fel şi momentul “naşterii” proiectului tău va impacta succesul lui. Că mai sunt şi alte metode prin care poţi influenţa succesul indiferent de influenţa astrelor, asta e partea a doua: asta predau la cursurile mele. Însă alegerea unei date bune te ajută să eviţi neplăcerile şi să te chinui mai puţin.

Așadar, cerându-mi să îți selectez date favorabile anul acesta:
Poţi să afli când să dai un anunţ (poate cauţi bonă, poate dai tu meditaţii la engleză, poate ai un apartament de închiriat şi te chinui de luni de zile şi nu găseşti chiriaş)
Poţi să afli când să lansezi un site, o campanie publicitară sau să deschizi un business
Poţi să afli când să pleci într-o călătorie dacă te temi că vei avea dificultăţi şi vrei să te asiguri că o să fie mai bine (asta dacă ai şi posibilitatea de a alege tu data)
Poţi să afli în ce interval orar să nu te întâlneşti cu oamenii cu care ai de discutat ceva foarte important, dacă nu vrei să vă certaţi – din nou, dacă poţi să alegi ora şi dacă nu ţi se pare prea mare deranjul. Mai ales dacă te întâlneşti cu un grup de oameni cu care încerci să pui pe roate o treabă, un proiect comun, vreţi să faceţi un site împreună, etc., şi de fiecare dată până acum aţi ajuns să vă certaţi sau pur şi simplu aţi fost neproductivi, poate merită să alegi o dată şi o oră bună. De fapt, aş merge atât de departe încât să îţi spun că, după părerea mea, cu siguranţă dacă până acum v-aţi certat, dacă veţi alege şi o zi şi o oră proastă, inevitabil vă veţi certa şi data viitoare, nu există nicio şansă să se întâmple altfel. Dar asta e doar părerea mea, din experienţă. Dacă fiecare ar face o rugăciune înainte sau ar binecuvânta acea întâlnire în numele Divinităţii, atunci ar fi altceva, dar mă refer la ce se întâmplă de obicei. Știu că uneori este dificil să alegi o dată favorabilă, de aceea vreau să fii sincer(ă) cu mine de la început și să îmi spui dacă există activități pentru care ai dori și ai fi dispus(ă) să alegi o dată favorabilă potrivit recomandărilor mele sau nu.

Ofer 5 locuri gratuite pentru acest tip de consultanţă
– la început îţi voi spune ceea ce ştiu acum
– apoi, eu având planul casei tale, îţi voi spune în fiecare lună dacă se mai poate face ceva în plus ca să îmbunătăţeşti lucrurile
– când ai de pornit activităţi importante sau ai o negociere dificilă, o cerere de mărire de salariu, etc., mă întrebi şi eu îţi spun în luna respectivă câteva zile favorabile şi când să nu o faci dacă nu vrei să fii refuzat(ă).

In mare, ideea este ca eu am invatat destul de multe si pot oferi destule informatii folositoare, care sa te ajute mai ales sa te intelegi pe tine insati si pe ceilalti, si relatia dintre tine si o anumita persoana. In acelasi timp insa, informatiile nu sunt inca destul de precise si ESTE POSIBIL sa nu iti dai seama exact ce ai putea face ca sa schimbi lucrurile pentru moment. Pe de alta parte, prin Feng Shui si alegand date favorabile pentru diferite activitati, se pot obtine rezultate bune indiferent care este situatia. Eu in octombrie sper sa fac si cursul de astrologie chineza pentru nivelul 2, si atunci chiar o sa pot spune lucruri extrem de precise. Asa ca,
– cine isi doreste sa lucreze cu mine acum cand sunt incepator
– va putea primi consultanta profesionala atunci cand voi fi specialist,
si ideea ar fi sa avem cate o intalnire pe luna (in persoana sau pe Skype), dintre care ultimele 4 intalniri sa fie dupa ce eu voi face cursul de nivelul 2. Dar si pana atunci este foarte posibil ca ceea ce iti ofer sa te ajute. Altfel eu nu as dori sa lucrez gratuit timp de un an cu 10 persoane. Singurul lucru pe care il am eu de castigat este faptul ca voi putea sa spun clientilor viitori ca 10 persoane au obtinut rezultate foarte bune lucrand cu mine si au castigat mai multi bani. Deci, daca cele 10 persoane cu care lucrez nu vor avea rezultate, atunci eu voi munci degeaba multe zeci de ore. Dar eu am foarte mare incredere ca aceste 10 persoane vor obtine rezultate, tocmai de aceea sunt dispus sa fac asta.

Ceea ce trebuie tu să oferi în schimb este:
– să îţi faci timp să avem o întâlnire pe lună în care să-ţi ofer cât mai mult posibil folosind acest tip de consultanţă, ca să te ajut să îţi fie mai bine, să obţii echilibrul în fiecare zonă a vieţii şi să îţi atingi obiectivele
– să îmi oferi feedback, ceea ce presupune să aplici măcar câte unul din sfaturi în fiecare lună

Pracctic, nu trebuie să accepţi oferta mea dacă ştii bine că, în anumite luni, s-ar putea să nu ai chef de mine şi să nu îţi faci timp să ne întâlnim, sau dacă încă nu ai hotărât că vrei să încerci aceste metode sau nu, pentru că astfel eu nu voi avea feedback. Eu ştiu deja că aceste arte funcţionează pentru că se bazează pe aceleaşi principii ca şi Medicina Tradiţională Chineză, dar ofer acest ajutor gratuit şi cele 12 sesiuni gratuite de consultanţă pentru că vreau să pot să le ofer exemple practice de succes clienţilor viitori care poate sunt sceptici, de aceea cei cu care voi lucra iniţial trebuie să vrea să aplice unele dintre sfaturi ca să obţină succesul şi să îmi poată oferi feedback.

ȘTIU CĂ E MULT DAR TE ROG SĂ CITEȘTI TOT DACĂ VREI SĂ LUCRĂM GRATIS ÎMPREUNĂ

Din experiența de până acum, am văzut că oamenii sunt foarte nehotărâți, ar vrea doar să IA și să nu ofere nimic în schimb, nici măcar feedback, și deja mă gândesc să retrag această ofertă. Dacă tu chiar crezi că ai aprecia ceea ce ofer și că vrei să te ajut gratis timp de un an, dar și tu la rândul tău să-mi oferi feedback, te rog citește și partea următoare, în care am reformulat un pic ideile, și spune-mi cum ți se pare:

Vreau să clarific, mai pe scurt, care este ideea:
1. Eu ajut gratis 5 persoane timp de un an, pentru a avea în schimb feedback și câteva exemple de succes pe care să le povestesc viitorilor clienți sceptici, oameni de afaceri, etc.
2. Principalul meu scop este să ofer acestor persoane tot ceea ce pot ca ele să obțină rezultate reale, adică să câștige mai mulți bani decât anul trecut, să fie mai sănătoase și să se înțeleagă mai bine cu ceilalți, să aibă parte de o primire mai bună când merg la un doctor, când se luptă cu birocrația, etc. Să răzbească acolo unde în mod normal ar fi aproape imposibil.

Dacă aceste persoane nu vor avea succes, atunci eu nu voi câștiga nimic în schimbul acestor zeci de ore pierdute făcând analize pentru ele. Dacă ele nu vor câtiga mai mulți bani, eu nu voi putea spune clienților viitori că am ajutat 5 persoane să câștige mai mulți bani. Iar majoritatea oamenilor care apelează la un consultant BaZi asta vor.

Acum, ce aștept eu în schimb:
1. Persoana respectivă să fie DEJA!!! convinsă că este interesată de astrologia chineză și Feng Shui și că își dorește foarte mult să primească gratuit serviciile unui consultant care, din noiembrie anul ăsta, este posibil să aibă deja o experiență suficientă pentru a satisface exigenețele oricăui client.
2. Acea persoană să mă lase să o ajut acum când sunt începător, ca să primească în schimb gratuit consultanță atunci când voi fi expert.

Ceea ce ofer la început poate să ajute mult. Direcțiile favorabile ale persoanei de exemplu sunt aceleași pe care le-ar oferi oricare consulntant sau maestru din câte știu eu. Datele favorabile le voi oferi (dacă voi avea permisiunea) așa cum au fost selectate de către cel de la care învăț. DAR, vor fi și anumite lucruri care nu vor fi încă destul de precise pentru ca celălalt să înțeleagă cum să le folosească pentru a obține un rezultat concret. Persoana trebuie să persevereze în continuare în a lucra cu mine și a încerca să-și dea seama și singură exact cum se potrivesc informațiile primite de la mine cu viața ei, și cum anume ar putea folosi acele lucruri. De asemenea, eu voi continua să mă gândesc cum pot să intru tot mai profund în miezul problemei pentru a găsi exact ce AR PUTEA să facă acea persoană (dacă vrea) astfel încât nu doar să își înțeleagă problemele, ci să le și schimbe.