• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • 

  Exersare săptămânală – Miscare, energie si focus

  Vrei în același timp să faci mișcare, dar și să-ți crești vitalitatea și echilibrul interior? Participând la grupurile acestea poți face într-o oră toate aceste lucruri.

  Acest mod de lucru a apărut la cererea mai multor elevi de-ai mei. Ei înțelegeau foarte bine avantajele practicilor care provin din China, India și Tibet, dar simțeau mereu nevoia de mișcare și nu aveau răbdare să asulte explicațiile detaliate despre practică. Dorind să îi ajut să se apropie de practică, am decis să facem timp de o oră aproape numai practică, iar explicațiile să se rezume la ce ai nevoie să știi ca să practici eficient.

  Practicând în aer liber ne conectăm cu pământul și cu Soarele, atât energetic cât și fizic. Beneficiile acestei conexiuni sunt foarte mari. După aceea, vom avea un antrenament distractiv și foarte eficient cu 6 etape diferite, câte 10 minute pentru fiecare:

  1. O încălzire pentru corpul fizic care include și stretching
  2. Exerciții pentru întărirea corpului fizic și a vitalității. Aici fiecare poate să aleagă între un antrenament scurt de fitness pentru accelerarea metabolismului sau o practică meditativă pentru energizarea centrului care guvernează vitalitatea (chakra 1)
  3. Exercitii de deschidere a centrilor energetici si meridianelor cu dublu efect – vindecarea anumitor organe si glande
  4. Acumularea energiei si vindecarea organelor interne – practia unor pozitii statice din Qigong, unde va voi ghida eu ca sa aveti concentrarea unui maestru si eficienta unui practicant avansat
  5. Antrenamentul mintii prin miscare – echilibru, blocaje din Tai Chi
  6. Antrenamentul mintii prin oprirea mintii – meditatie, contemparea peisajului, concentrarea pe un singur obiect

  Poti primi prin newsletter lucruri utile pe care nu le public pe site - materiale video sau muzică terapeutică - si poti afla despre directiile tale favorabile potrivit Feng Shui, ca sa te simti mai bine si sa te odihnesti mai bine.

  Abonează-te la newsletter

  Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

  - The Opening of the Way
  de Isha Shwaller de Lubicz

  Categorii:

  Categorii speciale:

  Articole pentu practicanţi

  Articole despre remedii tradiţionale