• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Cursuri și exersări săptămânale

  Cursuri intensive

  Cursurile au loc de 1-2 ori pe lună și durează 4 ore, pentru ca tu să poți învăța într-o singură întâlnire tot ce ai nevoie ca să practici pe cont propriu cu plăcere și să obții rezultate reale chiar dacă nu mai vii a doua oară. Ele sunt completate de 2-3 exersări săptămânale la care, însă nu toată lumea are timpul sau disponibilitatea să vină. La cursuri vom face un subiect major cum ar fi Wuji Gong, creșterea energiei sau vindecarea, vom învăța câteva tehnici fundamentale și vom exersa împreună, ne vom distra, vom pune întrebări și vom descoperi cum putem obține rezultate din ce în ce mai bune într-un mod cât mai plăcut și ușor.

  Exersări săptămânale gratuite

  În fiecare săptămână, în principiu, pot fi două sau trei zile în care ne putem întâlni ca să practicăm împreună ceea ce știm deja, vom face 90% din timp numai practică dar vom și vorbi și eu am să vă ghidez și am să vă amintesc care sunt lucrurile esențiale de care puteți ține cont dacă vreți să aveți spor în pracftică. Momentan exersările sunt sâmbăta și duminica de la 10 la 12 (cu excepția zilelor când este curs) și joi de la 18 la 20.

  Fiecare curs este o oportunitate ca tu să înveţi ceva nou, să înveţi ceva care să te ajute să obţii mult mai repede rezultate mult mai bune şi într-un mod mai sigur, mai echilibrat şi care să depindă mai puţin de starea ta de moment, ci să funcţioneze bine chiar şi atunci când ai o stare mai puţin bună – moment în care ai şi cea mai mare nevoie să poţi să te re-echilibrezi prin practică. Uneori poţi să înveţi ceva ce nu puteai face înainte, datorită faptului că anumite tehnici necesită să fie transmise de către cineva care a practicat o perioadă (şi tu ai putea să transmiţi aceste tehnici celor dragi după ce le exersezi un timp). Şi fiecare curs este o ocazie să înveţi cum să-i ajuţi pe ceilalţi.

  În perioadele în care nu sunt anunţate cursuri, nu ezita să mă contactezi pentru o sesiune individuală!

  Nu uita că după o singură sesiune individuală sau un curs, putem exersa împreună chiar şi de 3 ori pe săptămână la exersările săptămânale. Aşa că nu este nevoie să aştepţi un curs de grup. Totul este să începi.

  În curând

  Curs şi iniţieri complete Reiki Usui

  Reiki este folosit în terapie inclusiv de către unii din cei mai avansaţi şi mai puternici terapeuţi pe care-i cunosc, întrucât oferă o serie de avantaje în multe situaţii diferite. Reiki oferă un model foarte util pentru a înţelege toate implicaţiile lucrului cu energia (de exemplu, faptul că poţi să-i ajuţi şi pe alţii, faptul că o poţi trimite la distanţă, faptul că poţi curăţa o cameră sau alimentele). Având acest model, este foarte uşor să înţelegi apoi multe alte sisteme de lucru cu energia care sunt mai puternice şi pot să rezolve mai rapid probleme mai dificile de sănătate şi nu numai.

  Aici puteţi citi mai multe despre Reiki.

  În curând

  Cheile progresului în practică

  De 10 ani studiez modul în care pot să-i ajut pe cei care vor să obţină rezultate bune în cultivarea sănătăţii sau care vor să se vindece de o afecţiune gravă, ajutându-i şi pe alţii apoi prin aceleaşi tehnici pe care le-au practicat ei înşişi.

  La acest curs voi vorbi despre cum poţi să obţii rezultate reale şi ce greşeli te împiedică să obţii rezultate chiar dacă practici corect. Aceste principii sunt la baza succesului unora dintre cei mai eficienţi terapeuţi. Pe scurt, vei afla in 2 ore cam tot ce am învățat eu în 10 ani strict despre subiectul obținerii rezultatelor, de la unii din cei mai avansați profesori și maeștri terapeuți. Dacă mai ai întrebări despre ce vom face, scrie-mi.

  Data o stabilim împreună

  Vindecarea cu ajutorul mantrelor

  Săptămâna viitoare vă invit să stabilim împreună data şi ora unui seminar special despre mantre.

  Cu acea ocazie vom lucra mai ales cu mantra lui Buddha al Medicinei şi vom vorbi despre cum poţi practica mantrele cu uşurinţă, cu plăcere, cum să treci peste rezistenţele care te opresc să obţii rezultate şi cum să le practici corect şi eficient.

  Tot ce trebuie să ştiţi ca să vedeţi dacă vă interesează este să ascultaţi piesa aceasta. Află mai multe în descriere.

  Dacă vrei să înveţi să cultivi sănătatea şi echilibrul PRIN PRACTICĂ, aceste cursuri sunt pentru tine. Dacă vrei să discutăm detaliat despre o problemă sau să primeşti susţinere în vindecarea unei afecţiuni, poţi citi şi despre sesiunile de Consiliere sau Terapie.

  Bazându-se pe principiile Medicinei Tradiţionale Chineze şi pe înţelepciunea încă şi mai veche şi mai profundă a Indiei,
  Qigong şi tehnicile energetice pe care le predau îţi arată cum să deplasezi energia prin mişcare, nemişcare, poziţie, intenţie şi respiraţie
  şi te ajută să fii din ce în ce mai bine pe toate planurile,
  – să îţi creşti energia şi să-ţi regenerezi corpul fizic
  – să ai o stare de linişte şi să intri în starea de meditaţie
  – să îţi vindeci organele interne şi să te echilibrezi din toate punctele de vedere.

  Află mai multe despre ce predau în pagina aceasta: