• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Click și trage spre stânga pentru a descoperi cursurile

  Invitatia

  Vino și tu în grupul celor pentru care lucrul cu energia e la fel de natural ca și respirația. Află cum să depășești oboseala și stresul și practică alături de noi tehnicile pentru cultivarea energiei și armoniei interioare.

  Cursuri si exersari

  Cursurile sunt intensive (3-4 ore) - astfel tu poți învăța într-o singură zi tot ce ai nevoie ca să practici apoi pe cont propriu, cu spor, cu plăcere și să obții rezultatele dorite. Dacă vrei să mai exersăm, îți propun apoi 2-3 exersări săptămânale. Ele se țin numai când există nevoia din partea elevilor. Fiecare curs are alt subiect, cum ar fi Wuji Gong, vindecarea sau practica mantrelor. Te invit să le descoperi.

  Exersari saptamanale

  În fiecare săptămână, în principiu, pot fi două sau trei zile în care ne putem întâlni ca să practicăm împreună ceea ce știm deja, vom face 90% din timp numai practică dar vom și vorbi și eu am să vă ghidez și am să vă amintesc care sunt lucrurile esențiale de care puteți ține cont dacă vreți să aveți spor în practică.

  Curs intensiv Wuji Gong

  Wuji Gong este seria de mișcări creată de fondatorul Tai Chi-ului pentru cultivarea energiei interne. Ușor de învățat, este una din puținele practici prin care poți să te încarci puternic cu energie și să te echilibrezi indiferent în ce stare ești când începi practica.

  Duminica, orele 11-15, Zona Arcul de Triumf

  Miscare, energie si focus – exersare în aer liber

  60 de minute de antrenament pentru intarirea corpului fizic, energiei si fortei mentale

  - Incalzire fizica si un scurt antrenament
  - Deschiderea centrilor energetici prin miscare + acumularea energiei
  - Antrenamentul mintii (miscare complexa, echilibru) si oprirea mintii (meditatie)

  Esersare Qigong si Wuji Gong

  Tehnicile funcționează foarte bine și în casă, dar unii din elevii mei preferă să exerseze afară, unde este mai multă energie și simți cum te încarci cât pentru o zi întreagă după numai 15 minute de exersare. Dacă nu te sperie trei fulgi de zăpadă și vrei să simți că respiri energie și vitalitate, te invit la o exersare în Herăstrău!

  Zilele pentru saptamana 5-11 ian. se vor stabili cu elevii, Zona Arcul de Triumf

  Intelegerea cauzelor disciplinei prin BaZi

  Încerci de ani de zile să devii mai organizat(ă) și să exersezi sau să meditezi zilnic? BaZi îți poate arăta care sunt motivele pentru care îți este atât de greu și cum poți, prin înțelegerea lor, să le depășești.

  Miercuri 1.02, 12:30-14:00, București, zona Arcul de Triumf