• Home
 • Cursuri şi exersări
 • Consiliere
 • Astrologia Chineză BaZi
 • Terapie
 • Articole | Resurse
 • Despre mine
 • Contact
 • Web Design - Dan Mihăescu | VEZI PORTOFOLIUL MEU

  

  Cadou PDF: Află cum cum poţi să te odihneşti mai bine şi ai armonie în relaţii folosind direcţiile din Feng Shui

  Primeste-l prin newsletter alaturi de alte bunatati

  Curăţarea centrului inimii

  Anunţ la pagina Cursuri când ţin nou seminar pe această temă. Sau putem lucra individual.

  În Qigong se vorbeşte deseori de curăţarea centrului inimii atunci când vrem să ne eliberăm de emoţii şi gânduri negative sau când nu ne putem concentra în practică. Se spune că de fiecare dată când ni se întâmplă ceva care ne afectează emoţional, o serie de „semnale” negative rămân în interiorul nostru şi de asemenea, noi putem trimite semnale negative către ceilalţi. Aceste semnale ne împiedică să ne liniştim şi ne influenţează alegerile.

  Uneori putem fi conştienţi că acest lucru se întâmplă şi totuşi să nu putem schimba anumite obiceiuri sau comportamente auto-distructive sau agresive.

  Curăţarea centrului inimii este cea mai uşoară, simplă şi elegantă soluţie, şi uneori singura soluţie care funcţionează în astfel de cazuri.

  Acest curs este foarte util mai ales celor care nu au mai abordat această problemă a curăţării centrului inimii înainte. Pentru cei care au deja experienţă, ceea ce predau are legătură cu modul în care se curăţă centrul inimii în alte sisteme, cum ar fi Reiki sau All-Love / Seichim. Eu sunt de asemenea profesor Reiki, Karuna şi Seichim, dar anumite lucruri le-am înţeles mai bine doar când am studiat Qigong şi simt nevoia să ţin acest curs. Pentru cineva care deja lucrează cu o altă tehnică (poate fi vorba de mantre, Rugăciunea Inimii, Reiki, All-Love) nu ştiu dacă va fi ceva foarte nou, însă poate fi o bună ocazie de a vă împrospăta motivaţia de a practica.

  Poti primi prin newsletter lucruri utile pe care nu le public pe site - materiale video sau muzică terapeutică - si poti afla despre directiile tale favorabile potrivit Feng Shui, ca sa te simti mai bine si sa te odihnesti mai bine. Cand te abonezi vei primi un mail (posibil sa ajunga in folderul SPAM) care iti cere sa confirmi inscrierea. PDF-ul il poti descarca din pagina unde vei ajunge cand dai click pe link-ul de confirmare.

  Mai jos poti vedea o scena din filmul Man of Tai Chi care sa iti faca pofta sa cultivi linistea si echilibrul.

  Trebuie să ascultăm Liniştea, chiar dacă nimic nu ne vorbeşte şi nimic nu ne răspunde, chiar dacă totul în noi pare stupid şi inert. Liniştea dă întotdeauna roade, dar fructele ei deseori apar în afara perioadelor noastre de linişte, în cele mai neaşteptate momente.

  - The Opening of the Way
  de Isha Shwaller de Lubicz

  Categorii:

  Categorii speciale:

  Articole pentu practicanţi

  Articole despre remedii tradiţionale